Zedula Cromdau

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 30. okt. 2011 kl. 19:21 av Windsland (diskusjon | bidrag) (Ny side: == Presentasjon == Zedula Cromdau er en handelskvinne i Kroam som har klatret opp rangstigen i sositeten etter å ha etablert foretninger i TriChaz gjennom et tett samarbeid med Frue Ravl...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Presentasjon

Zedula Cromdau er en handelskvinne i Kroam som har klatret opp rangstigen i sositeten etter å ha etablert foretninger i TriChaz gjennom et tett samarbeid med Frue Ravlita Middelvang. Zedula har sin egen salong og mange kontakter. Hun er en sjarmerende livsnyter som tar for seg av verdens goder, men hun er også dypt dedikert i sin tilbedelse av Sebk, noe som før Monarka Amaries død ikke var vel kjent i Kroam. Zedula er eieren av jaktgodset der ritualet for Spillmesteren ble utført og var en av de som holdt ritualet der som leder av den minste av de to Salamankafaksjonene som var til stede.


Kjentfolk

Ravlita Middelvang er Zedulas foretningspartner og et medlem av Zedulas Salamanka. De to er også ofte sett i selskap med Professora Nanny Vogel. Chynia Weisfell er også et kjent fjes i Cromdaus kretser, og de ser ut til å ha en gjensidig forståelse seg i mellom. Det er relativt kjent at Daria Schwarzgruber er Zedulas elskerinne, selv omde to på mange måter er som natt og dag.

I sin tjeneste har Zedula sin bror Rantik Klinker som kokk på kjøkkenet, og hennes trofaste Terningsvenn Tally Klinker er sjeldenlangt unna der hun måtte ferdes.