Forskjell mellom versjoner av «Vilkafjord»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Lenker)
m
Linje 1: Linje 1:
[[Lothbard]]s tidligere hovedsete har nå blitt det største og minst oversiktlige byområdet i hele området. Den eneste byen i landene rundt [[Innhavet]] som er på om lag samme størrelse er [[Althea]]s hovedstad [[Althea#Hovedstaden|Tharaneos]], og mange mener at den er mindre – iallfall om man teller med alle som bor i telt og brakkebyer rundt den opprinnelige bebyggelsen. Vilkafjord er [[den Trinasjonale Allianse]]ns administrative hovedsete i felttogets område, hjem for tusenvis av flyktninger, og er i tillegg full av private handelsinteresser fra alle land.
+
[[Lothbard]]s tidligere hovedsete har nå blitt det største og minst oversiktlige byområdet i hele regionen. Den eneste byen i landene rundt [[Innhavet]] som er på om lag samme størrelse er [[Althea]]s hovedstad [[Althea#Hovedstaden|Tharaneos]], og mange mener at den er mindre – iallfall om man teller med alle som bor i telt og brakkebyer rundt den opprinnelige bebyggelsen. Vilkafjord er [[den Trinasjonale Allianse]]ns administrative hovedsete i felttogets område, hjem for tusenvis av flyktninger, og er i tillegg full av private handelsinteresser fra alle land.
 
   
 
   
 
[[Vilkafjords Råd]] styrer byen og området rundt. De har støtte i befolkningen, har loven definert og klar, har vektere til å håndheve den og planene klare for byutvikling i framtida. I [[Tidslinje#15 e.S|år 15]] ble Vilkafjord godkjent av TNA som en selvstendig nasjon.
 
[[Vilkafjords Råd]] styrer byen og området rundt. De har støtte i befolkningen, har loven definert og klar, har vektere til å håndheve den og planene klare for byutvikling i framtida. I [[Tidslinje#15 e.S|år 15]] ble Vilkafjord godkjent av TNA som en selvstendig nasjon.
  
Det er fremdeles eit sterkt internasjonalt nærvær i Vilkafjord. Både TNA og [[Malderia]] har leirar i utkanten av byen, og det er framleis minst to tusen soldatar basert der.
+
Det er fremdeles et sterkt internasjonalt nærvær i Vilkafjord. Både TNA og [[Malderia]] har leirer i utkanten av byen, og det er fremdeles minst to tusen soldater basert der.
  
 
[[Kategori:Nasjoner]]
 
[[Kategori:Nasjoner]]

Revisjonen fra 13. apr. 2008 kl. 15:32

Lothbards tidligere hovedsete har nå blitt det største og minst oversiktlige byområdet i hele regionen. Den eneste byen i landene rundt Innhavet som er på om lag samme størrelse er Altheas hovedstad Tharaneos, og mange mener at den er mindre – iallfall om man teller med alle som bor i telt og brakkebyer rundt den opprinnelige bebyggelsen. Vilkafjord er den Trinasjonale Alliansens administrative hovedsete i felttogets område, hjem for tusenvis av flyktninger, og er i tillegg full av private handelsinteresser fra alle land.

Vilkafjords Råd styrer byen og området rundt. De har støtte i befolkningen, har loven definert og klar, har vektere til å håndheve den og planene klare for byutvikling i framtida. I år 15 ble Vilkafjord godkjent av TNA som en selvstendig nasjon.

Det er fremdeles et sterkt internasjonalt nærvær i Vilkafjord. Både TNA og Malderia har leirer i utkanten av byen, og det er fremdeles minst to tusen soldater basert der.