Forskjell mellom versjoner av «Vendel Blotinn»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Lenke)
 
Linje 1: Linje 1:
Originalt fra [[TriChaz]], '''Vendel Blotinn''' dukket opp i [[Burkampene i Vilkafjord]] rundt [[Tidslinje|15 e.S]]. Han ble fort kjent som en voldsom slosskjempe, og tilbragte halvannet år ubeseiret i de brutale burene. Vendel var en klar publikumsfavoritt og det går fortsatt gjetord om et døgn uten like, da det sies at Vendel sloss i burene fra solnedgang til solnedgang. Han forsvant fra [[Vilkafjord]] like før burkampene ble lagt ned mot slutten av [[Tidslinje|16 e.S]].  
+
Originalt fra [[TriChaz]], '''Vendel Blotinn''' dukket opp i [[Burkampene i Vilkafjord]] rundt [[Tidslinje|15 e.S]]. Han ble fort kjent som en voldsom slosskjempe, og tilbragte halvannet år ubeseiret i de brutale burene. Vendel var en klar publikumsfavoritt og det går fortsatt gjetord om et døgn uten like, da det sies at Vendel sloss i burene fra solnedgang til solnedgang. Da han forsvant fra [[Vilkafjord]] i begynnelsen av [[Tidslinje|17 e.S]] hadde han vært [[Burkampene i Vilkafjord|Burmester]] i over et år, og er den eneste som ikke har blitt fratatt tittelen i en kamp.
  
 
Mange penger er vunnet og mange er tapt på Vendel sine kamper.
 
Mange penger er vunnet og mange er tapt på Vendel sine kamper.

Nåværende revisjon fra 30. jul. 2012 kl. 12:34

Originalt fra TriChaz, Vendel Blotinn dukket opp i Burkampene i Vilkafjord rundt 15 e.S. Han ble fort kjent som en voldsom slosskjempe, og tilbragte halvannet år ubeseiret i de brutale burene. Vendel var en klar publikumsfavoritt og det går fortsatt gjetord om et døgn uten like, da det sies at Vendel sloss i burene fra solnedgang til solnedgang. Da han forsvant fra Vilkafjord i begynnelsen av 17 e.S hadde han vært Burmester i over et år, og er den eneste som ikke har blitt fratatt tittelen i en kamp.

Mange penger er vunnet og mange er tapt på Vendel sine kamper.

Spiller og opptredener

Vendel Blotinn er spilt av TorgnyArans Hus.