Forskjell mellom versjoner av «Vekterkorpsets Speiderkompani»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Oppgave og ledelse)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Vekterkorpsets Speiderkompani''' er en avdeling av det malderiske Vekterkorpset, enheten ansvarlig for indre sikkerhet i [[Malderia]]. Kompaniet ble formelt opprettet da [[Siste Linje]] ble oppløst, og mange agenter fra SL jobber nå i VS.
+
'''Vekterkorpsets Speiderkompani''' var en avdeling av det malderiske Vekterkorpset, enheten ansvarlig for indre sikkerhet i [[Malderia]]. Kompaniet ble formelt opprettet da [[Siste Linje]] ble oppløst, og mange agenter fra SL jobbet i VS.
  
Kompaniet har som primæroppgave å samle og bearbeide informasjon som berører Malderias indre anliggende. Det er ikke en enkelt leder i organisasjonen. Den øverste ledergruppen rapporterer direkte til [[Vigon Vektersjef]].
+
Kompaniet hadde som primæroppgave å samle og bearbeide informasjon som berørte Malderias indre anliggende. Det var ikke en enkelt leder i organisasjonen. Den øverste ledergruppen rapporterte direkte til [[Vigon Vektersjef]].
 +
 
 +
I år 22 ble Speiderkompaniet skilt ut av Vekterkorpset i en egen organisasjon som på nytt fikk navnet Siste linje. [[Ravnak Skuggedal]] er daglig leder, og rapporterer til Landsrådet.  
  
 
[[Kategori:Malderia]]
 
[[Kategori:Malderia]]

Nåværende revisjon fra 18. feb. 2018 kl. 23:06

Vekterkorpsets Speiderkompani var en avdeling av det malderiske Vekterkorpset, enheten ansvarlig for indre sikkerhet i Malderia. Kompaniet ble formelt opprettet da Siste Linje ble oppløst, og mange agenter fra SL jobbet i VS.

Kompaniet hadde som primæroppgave å samle og bearbeide informasjon som berørte Malderias indre anliggende. Det var ikke en enkelt leder i organisasjonen. Den øverste ledergruppen rapporterte direkte til Vigon Vektersjef.

I år 22 ble Speiderkompaniet skilt ut av Vekterkorpset i en egen organisasjon som på nytt fikk navnet Siste linje. Ravnak Skuggedal er daglig leder, og rapporterer til Landsrådet.