VeiskilleWiki:Ukens artikkel

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Ukens artikkel er en bolk på hovedsiden som blir oppdatert en gang i uken med de første avsnittene fra en utvalgt artikkel.

Alle kan være med på å bestemme hvilken artikkel som skal vises i ukene som kommer. Dersom du har et forslag til en artikkel kan du klikke her for å komme til ukeoversikten. Finn så den uken du ønsker å endre og klikk på "diskusjon"-lenken på undersiden av ukeartikkelen. Her kan du legge inn et forslag til en artikkel. Dersom det ikke er motforestillinger kan du klikke på "rediger"-lenken under ukeartikkelen og legge inn en liten snutt av den aktuelle artikkelen.

Det er lov å foreslå nye artikler for uker med artikler som alt har vært vist. Bruk diskusjonssiden til den aktuelle uken.

Artikler som er utvalgt til å vises på forsiden er merket med {{Forsideartikkel}}, og har en liten stjerne (Stjerne.png) øverst til høyre. De ligger også i kategorien Forsideartikler.

Denne ukens artikkel på hovedsiden ser slik ut:

Tåkefronten: Nord i Malderia ligger det permanente tåkebanker, og her har den ellers så seierrike Malderiske Hær siden år 1 e.S utkjempet en ufattelig kostbar stillingskrig. De kjemper for å holde resten av Malderia fritt for de levende marerittene Tåka synes å være en uuttømmelig kilde til. Skrømt og dauinger, tåkebeist og vanskapninger angriper de Malderiske stillingene i tåkedisen. Galskap, angst og panikk brer seg blant soldater og befal og truer styrkene innenfra.