Trussel

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 17. feb. 2011 kl. 11:45 av Sakari (diskusjon | bidrag) (→‎Presentasjon: Sanne navn)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Dato: Før Stjernefallet

Presentasjon

Kjært barn har mange navn, Skogen, Småen, Loketassen og flere til, men Trussel er det han kjennes best som. Hva som er opphavet til navnet vites ikke.

Trussel er ett av de merkligste skapningene fra den gamle verdenen. Han var den første som ble skapt og han var far til alle underjordiske. Det er mange myter om denne skikkelsen men man vet aldri om de er sanne eller om de omhandler akkurat Trussel og ikke hvilkensomhelst underjordisk. Av utseende er han liten og spe, huden er til tider grønn (avhengig av årstid) og oppførselen er fullstendig uforutsigbar. De fleste som har møtt han har nok tatt han for å være en stakkarslig underjordisk eller noe, som ikke helt vet hva, hvor og hvem han er. Samtidig finnes der historier som forteller noe helt annet. Det er denne skapningen som er opphavet til den gamle magiske sirkelen, han er den som forvandlet drager om til isdrager, han bekjempet Yk i kamp (eller i det minste uavgjort), og han er blant de absolutt få skapninger som kjente til den sanne magien, og en av de få - kanskje den eneste - som kunne gi sanne navn.


Trussel forsvant rett etter skapelsens fullendelse. Noen mener at han endelig forstod det magiske verbet som er mektigere enn alle andre, å skape, og forlot denne verdenen for å skape sin egen. Rett før han forlot verdenen tegnet han en ny magisk sirkel på bakken utenfor vertshuset Nummer 4. Med den nye sirkelen trengte alle skapninger nye sanne navn. Denne oppgaven ble gitt Døperen.

Men hva som egentlig hendte må man nok spørre noen som var i Løgnens Rike om.

Spiller og opptredener

Trussel ble spillt av GustavProlog I, II, III og Løgnens rike.