Forskjell mellom versjoner av «TriChaz»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 3: Linje 3:
 
Dato: Ca. år 15 ER
 
Dato: Ca. år 15 ER
  
TriChaz er [[Malderia]]s største by, et rikt arkitektonisk mesterverk og tidligere selve hjertet i landet. Nå ligger byen på den andre siden av verden – nord for [[Andhra Kesh]] – men den er likevel en del av Malderia. Den er dessverre ikke like vakker som før, og ingen steder i verden er bakgatene mørkere enn der.
+
TriChaz (betyr Tre Fjell) er [[Malderia]]s største by, et rikt arkitektonisk mesterverk og tidligere selve hjertet i landet. Nå ligger byen på den andre siden av verden – nord for [[Andhra Kesh]] – men den er likevel en del av Malderia. Den er dessverre ikke like vakker som før, og ingen steder i verden er bakgatene mørkere enn der.
 +
TriChaz er i dag under Malderisk militært styre.
 +
 
 +
[[TriChaz etter stjernefallet, men før Malderisk militært styre]]

Revisjonen fra 30. jun. 2006 kl. 17:35

Snever.pngSnever: Denne artikkelen er snevrere enn det tittelen skulle tilsi. Den dekker kun ett eller få av de emner man kunne forvente skulle bli behandlet under dette oppslagsordet. (Om merking av sider)

Dato: Ca. år 15 ER

TriChaz (betyr Tre Fjell) er Malderias største by, et rikt arkitektonisk mesterverk og tidligere selve hjertet i landet. Nå ligger byen på den andre siden av verden – nord for Andhra Kesh – men den er likevel en del av Malderia. Den er dessverre ikke like vakker som før, og ingen steder i verden er bakgatene mørkere enn der. TriChaz er i dag under Malderisk militært styre.

TriChaz etter stjernefallet, men før Malderisk militært styre