Tigersneglen

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 1. sep. 2006 kl. 16:17 av Arnfinn (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Tigersneglen

Tigersneglen, eller "forspillssneglen" er en snegle hvis gift er dødelige for de fleste fugler, skadelig for flere andre naturlige jegere, men har narkotisk effekt for mennesket. Bruk av denne typen narkotika er enkel; Man lar sneglen vandre over kroppen, og slimsporet den legger igjen trekker inn i huden og gir en svak narkotisk rus. På de aller fleste mennesker gir denne sneglens gift en lystbetont rus, da som oftest en erotisk lystbetont rus. Derfor kalles sneglen for "forspillssneglen".

I dag finnes tigersneglen langs mesteparte av en kjente verdens kyster. Den er avhengig av saltvann og tempererte forhold for å overleve. Sneglen kan leve lengre tider under vann, bygger seg ingen sneglhus men viser gladelig frem sine gule og sorte striper i håp om å jage vekk fugler og andre naturlige jegere. De aller fleste Tigersnegler blir ikke eldre enn ett år, men noen har levd lenger under sterkt beskyttede forhold.

Selvfølgelig har Kiltan dyrket sneglens egenskaper lenge. Hus Traabre am Oest avlet sneglen lenge før stjernefallet og dyrket frem en type snegler som gir en mer kontrollert rus enn den en vill snegle ville gitt. I dag distribueres sneglen på glass som afrodisium. Pris avhenger av avstand til kysten.