Forskjell mellom versjoner av «Teca Malev»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Teca Malev er eldste datter av Andras og Aranka Malev. Hun er gift med Khaziir fra Zantropia, og har tvillingene Laci og Lenci. Hun vokste opp i Lyvin, hennes foreldre var lensherrer....)
 
(Litt lenker og struktur, kategori)
 
Linje 1: Linje 1:
Teca Malev er eldste datter av Andras og Aranka Malev.  Hun er gift med Khaziir fra Zantropia, og har tvillingene Laci og Lenci. Hun vokste opp i Lyvin, hennes foreldre var lensherrer.
+
{{Infoboks person
 +
|bilde=
 +
|bildetekst=
 +
|bildestørrelse=
 +
|navn=Teca Malev
 +
|alias=
 +
|født=
 +
|nasjonalitet=[[Starvald]]
 +
|yrke=
 +
|død=
 +
|dødssted=
 +
|laiver=[[Andre Akt]]
 +
|spiller=[[Bruker:Unni S-M|Unni]]
 +
}}
  
Teca var en god datter, men ikke en god person. Hun fikk en fri oppdragelse av foreldre som forventet at hun skulle finne seg selv, og hun fant seg selv i mørket og redselen hun kunne påføre andre.  
+
Teca Malev er eldste datter av [[Andras Malev|Andras]] og [[Aranka Malev]]. Hun er gift med [[Khaziir]] fra [[Zantropia]], og har tvillingene [[Laci Malev|Laci]] og [[Lenci Malev|Lenci]]. Hun vokste opp i Lyvin, hennes foreldre var lensherrer.  
  
Teca var forutbestemt å bli en Eberyok-tilhenger og hennes lykkeligste natt var da Stjernen falt. Teca eide ikke frykt, og fant alle ting som levde i tåken fascinerende. Hun tok plassen i foreldrenes spill naturlig, og har dannet seg mening ut fra oppveksten at hennes naturlige fiender er ikke Sok-tilbedere, men Sebk-tilbedere. Hun nærer etter hendelsene under ritualet på det daværende Malevhorg i 23.E.S en sterk forakt for alt Sebk står for. Hun fikk tilbake magien, og fikk endog styrket sine evner og var fornøyd med det, men hun følte ikke lenger noen tilhørighet til Starvald. Hvor går Teca videre, det er ikke lett å si. Kanskje en dag kommer hun vandrende forbi ditt hus og sprer litt mareritt der? Du skal aldri føle deg for trygg i mørket.  
+
Teca var en god datter, men ikke en god person. Hun fikk en fri oppdragelse av foreldre som forventet at hun skulle finne seg selv, og hun fant seg selv i [[mørket]] og redselen hun kunne påføre andre.
 +
 
 +
Teca var forutbestemt å bli en [[Eberyok]]-tilhenger og hennes lykkeligste natt var da [[Stjernefallet|Stjernen falt]]. Teca eide ikke frykt, og fant alle ting som levde i [[Tåka|tåken]] fascinerende. Hun tok plassen i foreldrenes spill naturlig, og har dannet seg mening ut fra oppveksten at hennes naturlige fiender er ikke [[Sok]]-tilbedere, men [[Sebk]]-tilbedere. Hun nærer etter hendelsene under ritualet på det daværende Malev horg i 23 e.S en sterk forakt for alt Sebk står for. Hun fikk tilbake magien, og fikk endog styrket sine evner og var fornøyd med det, men hun følte ikke lenger noen tilhørighet til [[Starvald]]. Hvor går Teca videre, det er ikke lett å si. Kanskje en dag kommer hun vandrende forbi ditt hus og sprer litt mareritt der? Du skal aldri føle deg for trygg i mørket.  
  
  
 
(Teca ble spillt av Unni på "Andre Akt", og dukker nok plutselig opp på en skummel laiv nær deg.)
 
(Teca ble spillt av Unni på "Andre Akt", og dukker nok plutselig opp på en skummel laiv nær deg.)
 +
 +
[[Kategori:Starvaldere]]

Nåværende revisjon fra 5. aug. 2015 kl. 09:41

Teca Malev
Navn Teca Malev
Nasjonalitet Starvald
Spilt på Andre Akt
Spiller Unni

Teca Malev er eldste datter av Andras og Aranka Malev. Hun er gift med Khaziir fra Zantropia, og har tvillingene Laci og Lenci. Hun vokste opp i Lyvin, hennes foreldre var lensherrer.

Teca var en god datter, men ikke en god person. Hun fikk en fri oppdragelse av foreldre som forventet at hun skulle finne seg selv, og hun fant seg selv i mørket og redselen hun kunne påføre andre.

Teca var forutbestemt å bli en Eberyok-tilhenger og hennes lykkeligste natt var da Stjernen falt. Teca eide ikke frykt, og fant alle ting som levde i tåken fascinerende. Hun tok plassen i foreldrenes spill naturlig, og har dannet seg mening ut fra oppveksten at hennes naturlige fiender er ikke Sok-tilbedere, men Sebk-tilbedere. Hun nærer etter hendelsene under ritualet på det daværende Malev horg i 23 e.S en sterk forakt for alt Sebk står for. Hun fikk tilbake magien, og fikk endog styrket sine evner og var fornøyd med det, men hun følte ikke lenger noen tilhørighet til Starvald. Hvor går Teca videre, det er ikke lett å si. Kanskje en dag kommer hun vandrende forbi ditt hus og sprer litt mareritt der? Du skal aldri føle deg for trygg i mørket.


(Teca ble spillt av Unni på "Andre Akt", og dukker nok plutselig opp på en skummel laiv nær deg.)