Forskjell mellom versjoner av «Tåkenatta»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: I år 23 e.S. ble det siste tegnet i den nye magiske sirkelen satt. Rette tterpå flommet Eberyoks tåke over hele verden atter en gang.. Mange fryktet et nytt Stjernefall, men selv om m…)
 
(Lenker og kategori)
 
Linje 1: Linje 1:
I år 23 e.S. ble det siste tegnet i den nye magiske sirkelen satt. Rette tterpå flommet Eberyoks tåke over hele verden atter en gang.. Mange fryktet et nytt Stjernefall, men selv om merkelige ting skjedde mens tåka herjet trakk den seg raskt tilbake, og med den de permanente tåkebankene rundt omkring i verden. Hva som egentlig skjedde er oppe til spekulasjon. De fleste er enige i at Eberyok forsøkte å ødelegge verden men at noen stoppet ham. Mer positive stemmer håper at Eberyok ble ødelagt i samme slengen.
+
I år 23 e.S. ble det siste tegnet i [[den nye magiske sirkelen]] satt. Rett etterpå flommet [[Eberyok]]s tåke over hele verden atter en gang. Mange fryktet et nytt [[Stjernefallet|Stjernefall]], men selv om merkelige ting skjedde mens tåka herjet trakk den seg raskt tilbake, og med den de permanente tåkebankene rundt omkring i verden, inkludert den mest kjente: [[Tåkefronten]]. Hva som egentlig skjedde er oppe til spekulasjon. De fleste er enige i at Eberyok forsøkte å ødelegge verden men at noen stoppet ham. Mer positive stemmer håper at Eberyok selv ble ødelagt i samme slengen.
 +
 
 +
[[Kategori:Hendelser]]

Nåværende revisjon fra 5. jan. 2019 kl. 23:25

I år 23 e.S. ble det siste tegnet i den nye magiske sirkelen satt. Rett etterpå flommet Eberyoks tåke over hele verden atter en gang. Mange fryktet et nytt Stjernefall, men selv om merkelige ting skjedde mens tåka herjet trakk den seg raskt tilbake, og med den de permanente tåkebankene rundt omkring i verden, inkludert den mest kjente: Tåkefronten. Hva som egentlig skjedde er oppe til spekulasjon. De fleste er enige i at Eberyok forsøkte å ødelegge verden men at noen stoppet ham. Mer positive stemmer håper at Eberyok selv ble ødelagt i samme slengen.