Forskjell mellom versjoner av «Svartvognene»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Mange av de fattigste i Vilkafjord forteller skrekkhistorier om Svartvognene, digre, mørke vogner som jager gjennom gatene på natten og stjeler med seg folk som ikke vet å komme seg ...)
 
Linje 6: Linje 6:
 
''Sannheten:''
 
''Sannheten:''
  
Rett etter [[Felttoget mot Lothbard]] ble avsluttet, var det faktisk noen svarte vogner som kjørte rundt i gatene om natten, plukket opp flyktninger og andre fattige folk fra gatene. Disse ble tvangsflyttet ut til distriktene rundt Vilkafjord for å jobbe i [[Distriktene i Vilkafjord|distriktene]] rundt byen.
+
Rett etter [[Felttoget mot Lothbard]] ble avsluttet, var det faktisk noen svarte vogner som kjørte rundt i gatene om natten, plukket opp flyktninger og andre fattige folk fra gatene. Disse ble tvangsflyttet ut til distriktene rundt Vilkafjord for å jobbe i [[Landet rundt Vilkafjord|distriktene]] rundt byen.

Revisjonen fra 30. jul. 2012 kl. 11:51

Mange av de fattigste i Vilkafjord forteller skrekkhistorier om Svartvognene, digre, mørke vogner som jager gjennom gatene på natten og stjeler med seg folk som ikke vet å komme seg unna. De aller fleste av de fattigere i Vilkafjord mener at de kjenner noen som er tatt av Svartvognene, som man ikke ser noe til lenger. Noen visker til og med om at Svartvognene styres av et av Rådsmeldemmene, og at de kidnapper de svake og fattige i byen.

De rikere i byen anser Svartvognene som bare myter funnet på av de fattigere for å finne enda en ting å klage over.


Sannheten:

Rett etter Felttoget mot Lothbard ble avsluttet, var det faktisk noen svarte vogner som kjørte rundt i gatene om natten, plukket opp flyktninger og andre fattige folk fra gatene. Disse ble tvangsflyttet ut til distriktene rundt Vilkafjord for å jobbe i distriktene rundt byen.