Forskjell mellom versjoner av «Stridsmagiker»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Se også og Kategori)
m (Lenke og språk)
 
Linje 1: Linje 1:
Før riften fantes det magikere innen [[Malrids Sirkel]].
+
Før [[Stjernefallet|Riften]] fantes det magikere innen [[Malrids Sirkel]].
  
Disse magikerne dannet en egen (liten) gren i ordenen, der hver magiker var knyttet til en vanlig ridder. Svært få av disse parene er kjent ved navn, to unntak er [[Kaern]] og hans magiker [[Cora]], og [[Aran]] og hans magiker [[Drakan]]. Stridsmagikerne benyttet [[magi]] så de og ridderen de jobbet sammen med delte hverandres tanker, en intimitet som er vankelig å forestille seg.
+
Disse magikerne dannet en egen (liten) gren i ordenen, der hver magiker var knyttet til en vanlig ridder. Svært få av disse parene er kjent ved navn, to unntak er [[Kaern]] og hans magiker [[Cora]], og [[Aran]] og hans magiker [[Drakan]]. Stridsmagikerne benyttet [[magi]] så de og ridderen de jobbet sammen med delte hverandres tanker, en intimitet som er vanskelig å forestille seg.
  
 
==Se også==
 
==Se også==

Nåværende revisjon fra 15. aug. 2011 kl. 10:57

Før Riften fantes det magikere innen Malrids Sirkel.

Disse magikerne dannet en egen (liten) gren i ordenen, der hver magiker var knyttet til en vanlig ridder. Svært få av disse parene er kjent ved navn, to unntak er Kaern og hans magiker Cora, og Aran og hans magiker Drakan. Stridsmagikerne benyttet magi så de og ridderen de jobbet sammen med delte hverandres tanker, en intimitet som er vanskelig å forestille seg.

Se også