Siste linje

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 20. jun. 2006 kl. 11:56 av Kristian (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Historie

Organisasjonen Siste Linje ble opprettet i Malderia i den perioden som ofte kalles Renskningen eller Renselsen. Kirken til den Unevnelige var nettopp avslørt som demontilbedere, og Malrids Sirkel hadde begynt prosessen med å spore opp og henrette demondyrkere. En gruppe "bekymrede borgere" registrerte at Ridderne ikke fant alle demontilbederene, og rekrutterte på privat initiativ informanter til å spore opp informasjon og innbruddstyver som sikret seg bevis. Resultatet ble overlevert Malrids Sirkel, som gjennomførte arresten og straffeutdeling.

Denne private organisasjonen forsvant ikke etter at Renselsen var ferdig. Etter en periode der det så ut som om den kom til å komme grundig på kant med loven greide daværende frontfigur å gjøre en avtale med Tronen. Organisasjonen skulle fungere som etteretningstjeneste for Tronen, og som betaling slapp de i større eller mindre grad unna kriminell påtale.

I år 15 etter riften bestemte Tronregenten at Siste Linje skulle innlemmes som en statlig organisasjon. Nokså umiddelbart etter dette fulgte Blodnatta, angivelig et oppgjør mellom Orgon Adalstein og Siste Linje, der hundrevis av mennesker ble drept. De av Siste Linje som ikke ble drept eller gikk under jorden ble arrestert eller innlemmet i den nye organisasjonen under Vekterkorpset.

I dag

Det finnes ingen offisiell organisasjon ved navn Siste Linje lenger. Den siste frontfiguren og lederen, Ravnak Skuggedal, forsvant rett før Blodnatta. Rykter sier at den indre kjernen i den gamle organisasjonen fremdeles opererer som en enhet, men ingen har beviser for dette, hverken for eller mot.