Forskjell mellom versjoner av «Sersjant Rork Skorpemyr»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
 
(Lenker og kategori)
Linje 1: Linje 1:
En tølper av en sersjant, oppvokst i [[Øst-Elron]] og fryktet blant menige i leirene ved Vilkafjord. Frekk, ufin, illojal, sleip, slaskete, gjerrig, hissig, voldelig, i det hele tatt et prakteksemplar av en malderisk underoffiser. Til hans fordel skal sies at han er en meget dyktig [[stridsball]]spiller. Hans skjold er kjent for å ha funnet opp legendariske taktikker som [[trappa]], [[tynekile]] og [[omvendt kile med rundløp]].
+
En tølper av en sersjant, oppvokst i [[Øst-Elron]] og fryktet blant menige i leirene ved [[Vilkafjord]]. Frekk, ufin, illojal, sleip, slaskete, gjerrig, hissig, voldelig, i det hele tatt et prakteksemplar av en [[Malderia|malderisk]] underoffiser. Til hans fordel skal sies at han er en meget dyktig [[stridsball]]spiller. Hans [[skjold]] er kjent for å ha funnet opp legendariske taktikker som [[trappa]], [[tynekile]] og [[omvendt kile med rundløp]].
 +
 
 +
[[Kategori:Personer]]

Revisjonen fra 31. jul. 2006 kl. 22:52

En tølper av en sersjant, oppvokst i Øst-Elron og fryktet blant menige i leirene ved Vilkafjord. Frekk, ufin, illojal, sleip, slaskete, gjerrig, hissig, voldelig, i det hele tatt et prakteksemplar av en malderisk underoffiser. Til hans fordel skal sies at han er en meget dyktig stridsballspiller. Hans skjold er kjent for å ha funnet opp legendariske taktikker som trappa, tynekile og omvendt kile med rundløp.