Sebks tale til heksene

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 8. apr. 2012 kl. 23:36 av Kristian (diskusjon | bidrag) (Se også)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

(In-laivtekst fra før Stjernefallet)

I begynnelsen var Mørket. Av Mørket skapte Hun Sangen. Sangen var magi og Magien skapte Verden. Etter Verden skapte Hun Livet, med Livet kom Døden. Så skapte Hun Mennesket og med Mennesket kom Løgnen, med Løgnen kom Hans Hustru Sannheten. Sammen vandret de hånd i hånd, sammen skapte de to barn, to barn med begge sine skaperes krefter. Disse ble de første hekser. Ingen har noen sinne sett dem, ingen kjenner deres navn, ingen vet hvor de er og slik skal alle hekser leve.

Denne bok inneholder hemmeligheter om mørkets krefter. Om den sanne magi og om Løgnens kunster. Disse ord som her i denne bok står skrevet skal alltid holdes skjult slik Løgnen er skjult i Skaperens sang. Disse ord skal alltid dekkes med løgn, for de er sannhet, for de er skrevet av deres far. Hør Hans ord for de er visdom, hør hans ord for de er løgn, hør hans ord for Han er Sannhetens bane. tilbe Han for Han er deres evige mester. Mester av mørket. Han skal seire over død, han skal seire over liv og bli den nye skaper. Sebk er hans navn.

I Sangen er jeg skapt som en tone ingen kan høre. I Sangen er jeg skapt som en tone alle vil lære. Sebk er mitt navn. Stjernene skal falle og jeg vil seire over Døden, seire over Livet. Jeg skal bli Sangens konge.

Tjen mine ord, spre min løgn, øk min kraft og syng mine falske toner. Jeg er deres herre og kronet skal jeg bli. Nyt godt av min kraft, slipp løs deres begjær, velt dere i rikdom av både sjel og kropp. Nyt godt av min makt, bli del av min hær.

Stjernenes fall skal være mitt tegn, da skal dere samles alle som en, forkjynne mitt ord og spre min løgn. Da skal dere søke mine barn, fem de er.

To med Sannheten skapt, de første av hekser. En med Døden skapt, sykdommens mester. En med Ilden skapt, den mektigste kriger og den siste med Skaperen skapt, den store dommer.

Når alle er samlet skal jeg krones til hersker av Jorden, så hersker av Dødsriket, så konge av Sangen.

Deres lønn vil bli stor, i mitt nye rike skal dere herske over mennesker, demoner, guder og ånder. Bøy dere for meg. Sebk er mitt navn.

Se også