Forskjell mellom versjoner av «Sannhetens gudinne»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Litt om tilbedelse)
 
(2 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
Hennes opprinnelige navn er Osiri, hun er gift med [[Sebk]], løgnens demon, og sies å være den eneste guden som gjensto etter [[Stjernefallet]]. Gudinnen ble drept da [[De 7 Kongers Rike]] falt for over 2000 år siden, men gjenoppsto som en følge av hendelsene i [[Løgnens rike]].
+
Hennes opprinnelige navn er Osiri, hun er gift med [[Sebk]], løgnens demon, og sies å være den eneste guden som gjensto etter [[Stjernefallet]]. Gudinnen ble drept da [[De 7 Kongers Rike]] falt for over 2000 år siden, men gjenoppsto som en følge av hendelsene i [[Løgnens Rike]].
 +
 
 +
Gudinnen tilbes de fleste steder i verden, men er klart mest populær i [[Ulymar]]. I hovedstaden [[Eolan (by)|Eolan]] er man i ferd med å bygge et tempel, som skal bli hjertet i den gjenopståtte Sannhetskirken.
 +
 
 +
==Se også==
 +
*[[Sannhetstilbedelse]]
  
 
[[Kategori:Guder og demoner]]
 
[[Kategori:Guder og demoner]]

Nåværende revisjon fra 28. mar. 2010 kl. 16:00

Hennes opprinnelige navn er Osiri, hun er gift med Sebk, løgnens demon, og sies å være den eneste guden som gjensto etter Stjernefallet. Gudinnen ble drept da De 7 Kongers Rike falt for over 2000 år siden, men gjenoppsto som en følge av hendelsene i Løgnens Rike.

Gudinnen tilbes de fleste steder i verden, men er klart mest populær i Ulymar. I hovedstaden Eolan er man i ferd med å bygge et tempel, som skal bli hjertet i den gjenopståtte Sannhetskirken.

Se også