Forskjell mellom versjoner av «Sann magi»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Språk og lenker)
 
Linje 1: Linje 1:
Før [[stjernefallet]] var denne formen for [[magi]] kun kjent av [[alver]] og de aller mektigste magikere. Det som skiller denne type magi fra [[den gamle magiske sirkelen|"vanlig" magi]] og [[mirakelmagi]] er at den ikke trenger noen magiske regler, tegn eller ritualer. Den kunne fremkalles spontant som om magikerens følelser var koblet direkte til skaperverket. Noen teories går ut på at magikeren har forstått det [[magiske verb|magiske verbet]] for å skape, mens andre mener at det er en gave gitt av [[Skaperen]]. Mange magikere, [[guder og demoner]] var på jakt etter forståelsen om den sanne magien, men kun de med den rette forståelse for skaperens balanse kom i nærheten.  
+
Før [[stjernefallet]] var denne formen for [[magi]] kun kjent av [[alver]] og de aller mektigste magikere. Det som skiller denne type magi fra [[den gamle magiske sirkelen|"vanlig" magi]] og [[mirakelmagi]] er at den ikke trenger noen magiske regler, tegn eller ritualer. Den kunne fremkalles spontant som om magikerens følelser var koblet direkte til skaperverket. Noen teorier går ut på at magikeren har forstått det [[magiske verb|magiske verbet]] for å skape, mens andre mener at det er en gave gitt av [[Skaperen]]. Mange magikere, [[guder og demoner]] var på jakt etter forståelsen om den sanne magien, men kun de med den rette forståelse for skaperens balanse kom i nærheten.  
  
 
[[Kategori: Magi]]
 
[[Kategori: Magi]]

Nåværende revisjon fra 10. mai 2008 kl. 22:07

Før stjernefallet var denne formen for magi kun kjent av alver og de aller mektigste magikere. Det som skiller denne type magi fra "vanlig" magi og mirakelmagi er at den ikke trenger noen magiske regler, tegn eller ritualer. Den kunne fremkalles spontant som om magikerens følelser var koblet direkte til skaperverket. Noen teorier går ut på at magikeren har forstått det magiske verbet for å skape, mens andre mener at det er en gave gitt av Skaperen. Mange magikere, guder og demoner var på jakt etter forståelsen om den sanne magien, men kun de med den rette forståelse for skaperens balanse kom i nærheten.