Forskjell mellom versjoner av «Rosana Disertar»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Kortfattet omskriving av sterkt endret rolle)
Linje 1: Linje 1:
 
== Presentasjon ==
 
== Presentasjon ==
 +
Rosana Disertar av [[Vandrerfolket]] er en av dem som i liten grad har slått seg til ro etter samlingen av riket. Hun vandrer fremdeles mye av tiden, som oftest uten følgesvenner. Hun har det siste halvannet året fulgt og studert den såkalte [[Dommerkulten]], hvor hun har oppnådd en grad av innpass.
  
Rosana Disertar er språkforsker fra [[Ulymar]]. Før Riften begynte hun et arbeid med å systematisere [[Skaperen]]s språk, et arbeid som nok ikke vil være fullendt i hennes levetid. Arbeidet gikk langsomt og var møysommelig, men etter [[Stjernefallet]] har det imidlertid gått lettere. Bøker med verb og beskrivelser av ritualer blir ikke lenger voktet like godt nå som de ikke kan brukes til noe. Når [[magi]]en ikke lenger virker oppfattes [[Den gamle magiske sirkelen#De sanne navnene, ordene og verbene|det magiske språket]] også som uinteressant.
+
== Spiller og opptredener ==
 
+
Rosana Disertar skal spilles av [[Bruker:Solveig R|Solveig]] på laiven [[Metafysisk midtsommer]][[Kategori:Personer]]
Rosanas mål er å klare å finne det magiske språkets underliggende system, og dermed klare å forstå Skaperens planer for verden. ''Hvorfor ble verden skapt og hvorfor har Skaperen tilsynelatende forlatt den?'' Dette er noen av spørsmålene hun mener kan besvares gjennom forståelse av Skaperens språk.
 
 
 
Arbeidet hennes baserer seg på tanken om at alle dagens språk har utviklet seg fra ett felles urspråk, og at dette og det magiske språket er én og samme. Derfor bruker hun livet sitt på å finne sammenhenger mellom de moderne språkene og de magiske verbene og substantivene som skal gjøre systemet tydelig.
 
 
 
Hun har i årene etter Stjernefallet reist rundt i verden på leit etter magiske verb og gamle ord og uttrykk som kan være med på å sette det magiske språket i system.
 
  
 
== Spiller og opptredener ==
 
== Spiller og opptredener ==

Revisjonen fra 3. aug. 2006 kl. 08:19

Presentasjon

Rosana Disertar av Vandrerfolket er en av dem som i liten grad har slått seg til ro etter samlingen av riket. Hun vandrer fremdeles mye av tiden, som oftest uten følgesvenner. Hun har det siste halvannet året fulgt og studert den såkalte Dommerkulten, hvor hun har oppnådd en grad av innpass.

Spiller og opptredener

Rosana Disertar skal spilles av Solveig på laiven Metafysisk midtsommer

Spiller og opptredener

Rosana Disertar skal spilles av Solveig på laiven Metafysisk midtsommer