Forskjell mellom versjoner av «Radboud Roel»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Formatering)
 
(2 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
[[Hertug]] Radboud Roel Hus [[Roel]]s ubestridte styrer, men også øverste adelige, og øverste militære leder for Kiltans nordre grense. Foruten for et belte helt øst har Roel hele Kiltans nordgrense og beskytter den godt.
+
[[Hertug]] Radboud Roel er Hus [[Roel]]s ubestridte styrer, men også øverste adelige, og øverste militære leder for Kiltans nordre grense. Foruten for et belte helt øst har Roel hele Kiltans nordgrense og beskytter den godt.
 +
 
 +
Mannen er vant til strid, og frykter den ikke. Radboud Roel har personlig opplevet det værste av Adelens renkespill før [[Stjernefallet]] da hans hus var den eneste reelle konkurrent mot [[Trancadie]] om distribusjon av [[Yellah]]. En strid han har måttet se som tapt. [[Hertug]]en er nå edsvoren [[Radikal]] og fordrer måtehold fra alle sine offisèrer. Det er en flaggsak for den unge [[Hertug]]en at [[Kiltan]] ikke skal være en narkotikanasjon, men heller normalisere sitt konsum, og illegalisere industrien.
  
 
===Familie Venner og bekjente===
 
===Familie Venner og bekjente===
Linje 9: Linje 11:
  
 
* [[Roel]]
 
* [[Roel]]
 +
* [[Greensbeschermers Kiltans]]
  
 
[[Kategori:Kiltanere]]
 
[[Kategori:Kiltanere]]
 
[[Kategori:Kiltan]]
 
[[Kategori:Kiltan]]
[[Kategori:Adel]]
 

Nåværende revisjon fra 3. jul. 2007 kl. 12:38

Hertug Radboud Roel er Hus Roels ubestridte styrer, men også øverste adelige, og øverste militære leder for Kiltans nordre grense. Foruten for et belte helt øst har Roel hele Kiltans nordgrense og beskytter den godt.

Mannen er vant til strid, og frykter den ikke. Radboud Roel har personlig opplevet det værste av Adelens renkespill før Stjernefallet da hans hus var den eneste reelle konkurrent mot Trancadie om distribusjon av Yellah. En strid han har måttet se som tapt. Hertugen er nå edsvoren Radikal og fordrer måtehold fra alle sine offisèrer. Det er en flaggsak for den unge Hertugen at Kiltan ikke skal være en narkotikanasjon, men heller normalisere sitt konsum, og illegalisere industrien.

Familie Venner og bekjente

Ingen enda.

Har ikke blitt spilt av noen enda.

Se også