Pelessos

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 31. jan. 2009 kl. 19:45 av HansO (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigering Hopp til søk
Pelessos
Navn Pelessos Tar-Al-Roos
Født År 6 e.S.
Nasjonalitet Althéa
Yrke Arving
Titler Arveprins
Spiller Ikke spilt

Arveprins Pelessos av Althea er den første og eldste av den nye verdens tronarvinger. Han er født i år seks etter Stjernefallet, rundt ni måneder etter at Dronning Kirillia slapp fri fra fangenskap hos Lothbard. Onde tunger har stilt spørsmål om arveprinsens opphav, men altheere ser stygt på alle som våger å antyde at han ikke er Kemeikons sønn.

Påstanden om at Pelessos skulle kunne være avkom av Lothbard har gjort at Pelessos veldig opptatt av å gjøøre det som er riktig til en hver tid.

Pelessos har blitt trent fra barnsben av til å ta over for sin far som konge. Dette har gitt han et sterkt fokus på sine oppgaver som tronearving, diplomat og øverste militære leder.

Pelessos har alltid vært sterkt knyttet til sin mor og har utviklet en sterk sans for retferdighet, temperert med med en veldig god evne til å se hva som er riktig i sine vurderinger og tolkninger av rettferdighet. Pelessos ble dermed preget sterkt av sin mors bortgang og ryktes å mislike sin fars frierier.

I år 17 e.S. har Pelessos vært med sin far til tokefronten i Sha-Éla. Dette har også satt sitt preg på gutten. Han har blitt overhørt i å sverge ovenfor komandanted der at, "når han blir konge vil han nedkjempe tåen for alltid!". Komandanten skal vistnok ikke helt vist hvordan skulle reagere ovenfor den 11 år gamle arveprinsen.