Nona

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 14. sep. 2011 kl. 18:35 av Isabel (diskusjon | bidrag) (endring av Dronningen i Kroam til Monarka Amarie i Kroam)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Nona
Navn Nona
Yrke Yppersteprestinne
Spilt på Løgnens rike
Sannhetens Øyeblikk
Spiller Trine

Nona kom til Løgnens Rike fem år før Stjernefallet. Hun arbeidet på vertshuset Nummer fire, og tilba sin gud Deban i hemmelighet. I dagene før Stjernefallet ble hun oppsøkt av Cober og innlemmet i det nye magiske rådet som Gudenes stemme. Den kvelden stjernen falt giftet hun seg med Fyrst Karinov. Fem minutter senere ble hun gift med Sebk. I samme øyeblikk ble hun en inkarnasjon av Sannhetens gudinne.

Sannhetens gudinne forlot kroppen til Nona, men det er klart at hun fortsatt har orakelegenskaper. Monarka Amarie i Kroam har derfor ønsket å ha henne ved sitt hoff.

I år 12 ES reiste Nona til Althéa for å gi mirakelbarnet Sarini hjelp og støtte. Sarini ble med til Kroam.

Nona har nylig reist til Ulymar, der hun har blitt Yppersteprestinne for Sannhetskirken som er i ferd med å gjenetableres der.

Uttalelser

Det følgende er ting som Nona angivelig har sagt:

"Deban er død. Solen er Sannhetens hjem"

"Alvene er frustrerte og forvirret. De vet ikke hvordan de skal takle å ha fri vilje. Ikke alle, verken alver eller mennesker, forstår ansvaret som følger med det å ha en fri vilje".

"Løgnen kan fremkalle bilder og lyder rundt deg som ikke er Sanne, men han kan ikke forfalske stemmen inni hjertet ditt."

"I tilbedelse av Sannheten er det viktig å gi Henne rom til å tale inni deg. Seremonier kan påkalle hennes oppmerksomhet, men for å lytte til svarene, trenges stillhet."

"Det er menneskenes tid, men de må dele den med alvene, de underjordiske og alle andre vesener Skaperen sang inn i vår verden."

"Vi må alle gjennom spiralen."

"I alle sjatteringer av grått vil du alltid finne en tone som er ren"