Neven Kompani

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 4. jul. 2008 kl. 22:45 av Asbjørn (diskusjon | bidrag) (Retta opp i litt Hansken-relatert info)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Bidra gjerne til artikkelen, men vær forberedt på at større forandringer kan finne sted. Se historikken for detaljer. (Om merking av sider)
Neven Kompani sitt symbol

Neven Kompani ble dannet av en gruppe ledet av Harvan Elverhogg - en av Hanskens kommandanter - etter fredspakten. Noen tidligere Hanskensoldater har gått inn i det nye kompaniet, men i all hovedsak består mannskapet av veteraner fra felttoget mot Lothbard.

Neven Kompani har fått flere jobber og langvarige oppdrag i Innhavsområdet, og er etter TNA den klart største våpenmakta i regionen. Per sommeren år 17 har de i tillegg til å eskortere diverse karavaner og mindre private interesser sikkerhetsansvaret i Ophrien, Starvald og landsbygda i Vilkafjord. Man antar at Neven Kompani har omkring 2000 engasjerte leiesoldater, noe som er mer enn ti ganger så mange mann under våpen som de nærmeste konkurrentene. Pengene som blir dratt inn gjør området rundt Neven leir til et lukrativt sted å slå seg ned for både bønder, handelsmenn og tilbydere av andre tjenester.

Se også