Motstandsbevegelsen i TriChaz

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 1. sep. 2010 kl. 20:30 av Kristian (diskusjon | bidrag) (→‎Min By Ditt Blod: Rett mal)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Jobber med mer info (Om merking av sider)


Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Kun aktive i motstandsbevegelsen i TriChaz har delevis eller full oversikt over dette (Om merking av sider)

Motstandsbevegelsen i TriChaz består av et par store fraksjoner i tillegg til mange små. Felles for dem alle er at de bruker symbolet til høyre

våpenskjold

De hilser på vanlig TriChaz vis, men etter å ha lagt hånden på motpartens skulder venter litt og flytter så tydelig sin tommel under sin håndflate. Så er det bare å vente og kjenne etter om motparten gjør det samme. I frykt for å bli avslørt gjøres hilsenen med mulighet for å trekke våpen.


Ayrills etterfølgere

Denne forholdsvis store gruppen har et ønske om en ikke voldelig frigjøring av TriChaz. Gruppen står bak tilbakeholdelse av gullreserver og frakting av disse i retning Kroam for oppbevaring. Målet er å kjøpe seg fri fra Malderia.

De har et utbredt nettverk for kommunikasjon, ved bruk av komnikker og brevduer.

Væpnet opprør

Dette er også en stor gruppe som i mange år har fraktet våpen til TriChaz. De har kontakter i mange land og et bredt kommunikasjonssystem. Flere medlemmer er tidligere gladiatorer og det ryktes også at det finnes tåkeveteraner blant de mest aktive. Noen snakker til og med at det å dra til fronten brukes som en del av treningen før det store slaget.

Min By Ditt Blod

Min By Ditt Blod er en av de mer lukkede grupperingene, med en indre og en ytre konklave. De anses for å være meget særiøse i sin kamp, en gruppe som ikke viker unna sterke midler for å nå målet: et fritt TriCHaz. Man er stolt den dagen man får være med i Min By Ditt Blod.

Vinteren år 15/16 etter riften forsvant gruppen fra TriChaz. Det ryktes at en av deres egne sammen med en utlending stod for utrydningen av gruppen, men andre hevder at de har dratt til andre land for å opparbeide større styrke.

Important.pngHemmelig: Informasjonen i følgende avsnitt er svært lite kjent. Dette vet bare invidde eller ekstremt godt innformerte (Om merking av sider)

Den indre konklaven er effektivt en sekt som tilber demoner og bruker den ytre konklaven som skalkeskjul. Det startet som et middel på veien til målet, men har transformert seg til å bli demondyrkelse for demondyrkelsens skyld. Som en del av ritualene driver de med menneskeofring og kanibalisme. Veltrente og/eller fete individer er foretrukne ofre. Halvparten av den indre sekten reiste fra TriChaz vinteren år 15/16 for å bedrive sine demondyrkelser andre steder, og den resterende gruppen ble slaktet av en av sine egne sammen med en utlending da de prøvde å innvie ham i hva de egentlig holdt på med.

Andre grupper

Flere mindre grupper har gått til det ekstreme og tilbedelse av mørke krefter forekommer.