Motstandsbevegelsen i TriChaz

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 19. sep. 2009 kl. 19:50 av Anne (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Jobber med mer info (Om merking av sider)


Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Kun aktive i motstandsbevegelsen i TriChaz har delevis eller full oversikt over dette (Om merking av sider)

Motstandsbevegelsen i TriChaz består av et par store fraksjoner i tillegg til mange små. Felles for dem alle er at de bruker dette symbolet (våpenskjold)

De hilser på vanlig TriChaz vis, men etter å ha lagt hånden på motpartens skulder venter litt og flytter så tydelig sin tommel under sin håndflate. Så er det bare å vente og kjenne etter om motparten gjør det samme. I frykt for å bli avslørt gjøres hilsenen med mulighet for å trekke våpen.


Ayrills etterfølgere

Denne forholdsvis store gruppen har et ønske om en ikke voldelig frigjøring av TriChaz. Gruppen står bak tilbakeholdelse av gullreserver og frakting av disse i retning Kroam for oppbevaring. Målet er å kjøpe seg fri fra Malderia De har et utbredt nettverk for kommunikasjon, ved bruk av komnikker og brevduer.


Væpnet opprør

Dette er også en stor gruppe som i mange år har fraktet våpen til TriChaz. De har kontakter i mange land og et bredt kommunikasjonssystem. Flere medlemmer er tidligere gladiatorer og det ryktes også at det finnes tåkeveteraner blant de mest aktive. Noen snakker til og med at det å dra til fronten brukes som en del av treningen før det store slaget.Flere mindre grupper har gått til det ekstreme og tilbedelse av mørke krefter forekommer.