Forskjell mellom versjoner av «Motstandsbevegelsen i TriChaz»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Motstandsbevegelsen i TriChaz består av et par store fraksjoner i tillegg til mange små. Felles for dem alle er at de bruker dette symbolet (våpenskjold) De hilser på vanlig TriChaz vi...)
 
Linje 1: Linje 1:
 +
{{under arbeid|Jobber med mer info}}
 +
 +
{{Hemmelig|Kun aktive i motstandsbevegelsen i TriChaz har delevis eller full oversikt over dette}}
 +
 
Motstandsbevegelsen i TriChaz består av et par store fraksjoner i tillegg til mange små.
 
Motstandsbevegelsen i TriChaz består av et par store fraksjoner i tillegg til mange små.
 
Felles for dem alle er at de bruker dette symbolet (våpenskjold)
 
Felles for dem alle er at de bruker dette symbolet (våpenskjold)

Revisjonen fra 19. sep. 2009 kl. 19:50

Arbeid.png Under utvikling: Jobber med mer info (Om merking av sider)


Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Kun aktive i motstandsbevegelsen i TriChaz har delevis eller full oversikt over dette (Om merking av sider)

Motstandsbevegelsen i TriChaz består av et par store fraksjoner i tillegg til mange små. Felles for dem alle er at de bruker dette symbolet (våpenskjold)

De hilser på vanlig TriChaz vis, men etter å ha lagt hånden på motpartens skulder venter litt og flytter så tydelig sin tommel under sin håndflate. Så er det bare å vente og kjenne etter om motparten gjør det samme. I frykt for å bli avslørt gjøres hilsenen med mulighet for å trekke våpen.


Ayrills etterfølgere

Denne forholdsvis store gruppen har et ønske om en ikke voldelig frigjøring av TriChaz. Gruppen står bak tilbakeholdelse av gullreserver og frakting av disse i retning Kroam for oppbevaring. Målet er å kjøpe seg fri fra Malderia De har et utbredt nettverk for kommunikasjon, ved bruk av komnikker og brevduer.


Væpnet opprør

Dette er også en stor gruppe som i mange år har fraktet våpen til TriChaz. De har kontakter i mange land og et bredt kommunikasjonssystem. Flere medlemmer er tidligere gladiatorer og det ryktes også at det finnes tåkeveteraner blant de mest aktive. Noen snakker til og med at det å dra til fronten brukes som en del av treningen før det store slaget.Flere mindre grupper har gått til det ekstreme og tilbedelse av mørke krefter forekommer.