Monarkas Livgarde

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 10. sep. 2011 kl. 15:24 av Asbjørn (diskusjon | bidrag)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Trashcan.png Sletting: Denne siden har blitt foreslått slettet. Årsak: Grunnene til dette, samt diskusjon og avstemning, er å finne på VeiskilleWiki:Sletting. (Om merking av sider)


I løgnens rike ble en rekke tilfeldig valgte mennesker underlagt Fyrst Karinov og måtte tjene Løgnen som grusomme vektere i natten. Dette skjedde uten deres viten. Vokteren handlet som om deres tanke var en.

Etter stjernefallet hadde disse menneskene fremdeles noen magiske evner, men nå var viljen deres egen. Ridder Lukas av Malrids sirkel oppsøkte hver og en av dem for å gi dem valget om de ville tjene landet eller la være å bruke sine evner. De som ville tjene landet ble ansatt ved hoffet og vokter nå Monarka og loven. De har fått navnet Monarkas Livgarde.

Mennene som var de opprinnelige vekterene har over tid blitt skviset ut, nedgradert, til og med henrettet for å beskytte det Kroamittiske samfunnet mot dem. De er blitt erstattet med kvinner som har fått opplæring i kunsten etter Stjernefallet.

Livgardens hovedoppgave er å beskytte Monarka og Kroam. Livgarden brukes som vektere, en del av dem i sivil. De har en mystisk evne til å tilkalle hverandre når det er behov. Livgarden kontrollerer blandt annet at de opprøske mennene som sendt til Tåkefronten faktisk blir der.

Livgarden handler fremdeles som om deres tanke er en, og det finnes mange rykter og teorier om hvordan dette foregår.

Lenke med begrenset tilgang intil videre: Skal du spille en person fra Kroam kan det hende at du kjenner til dette også.