Forskjell mellom versjoner av «Mayon»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
 
 
(5 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
I [[Løgnens Rike]] levde en uselvisk og godhjertet legekyndig ved navn Haljiene. Hun var en av motstanderene av Fyrstens styre, og gav hjelp og legedom til alle som trengte det. Hennes sanne navn var Mayon, og i tillegg til å være helbreder var hun også mor til tvillingene [[Ysmak]] og [[Sarina]]. Hun døde rett før [[Stjernefallet]].
+
==Presentasjon==
 +
I [[Løgnens Rike]] levde en uselvisk og godhjertet legekyndig ved navn Haljiene. Hun var en av motstanderene av [[Fyrst Karinov|Fyrstens]] styre, og gav hjelp og legedom til alle som trengte det. Hennes sanne navn var Mayon, og i tillegg til å være helbreder var hun også mor til [[Skjebnetvillingene|tvillingene]] [[Ysmak]] og [[Sarina]]. Hun døde rett før [[Stjernefallet]].
 +
===Spiller og opptredener===
 +
Haljiene ble spilt av Silje på [[Prolog I]], [[Prolog II]] og [[Prolog III]], samt [[Løgnens Rike (laiv)|Løgnens Rike]].
  
 
==Se også==
 
==Se også==
[[Mayons Tjenere]]
+
[[Mayons tjenere]]
 +
 
 +
[[Kategori:Historiske og mytiske personer]]

Nåværende revisjon fra 22. nov. 2006 kl. 11:07

Presentasjon

I Løgnens Rike levde en uselvisk og godhjertet legekyndig ved navn Haljiene. Hun var en av motstanderene av Fyrstens styre, og gav hjelp og legedom til alle som trengte det. Hennes sanne navn var Mayon, og i tillegg til å være helbreder var hun også mor til tvillingene Ysmak og Sarina. Hun døde rett før Stjernefallet.

Spiller og opptredener

Haljiene ble spilt av Silje på Prolog I, Prolog II og Prolog III, samt Løgnens Rike.

Se også

Mayons tjenere