Forskjell mellom versjoner av «Malron»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: ==Presentasjon== (kommer snart!) ===Familie, venner og bekjente=== Jobber for Løytnant Raid og Sersjant Doral, sammen med Rogn, Heczan, Haikan og [[Fa…)
 
Linje 4: Linje 4:
  
 
===Familie, venner og bekjente===
 
===Familie, venner og bekjente===
Jobber for Løytnant [[Raid]] og Sersjant [[Doral]], sammen med [[Rogn]], [[Heczan Karaczun|Heczan]], [[Haikan]] og [[Farulius|Rulle]]. Har tidligere jobbet med bl.a. [[Kahn]]. Kommer fra en tradisjonsrik maldersk familie i høyere middelklasse som han har kuttet alle koblinger til.
+
Jobber for Løytnant [[Raid]] og Sersjant [[Doral]], sammen med [[Rogn]], [[Heczan Karaczun|Heczan]], [[Haikan]] og [[Farulius|Rulle]]. Har tidligere jobbet med bl.a. [[Kahn]]. Kommer fra en tradisjonsrik maldersk familie i høyere middelklasse. Har kappet alle forbindelser til sin familie, slekt og klassetihørighet.
  
 
===Spiller og opptredener===
 
===Spiller og opptredener===

Revisjonen fra 4. okt. 2010 kl. 20:12

Presentasjon

(kommer snart!)

Familie, venner og bekjente

Jobber for Løytnant Raid og Sersjant Doral, sammen med Rogn, Heczan, Haikan og Rulle. Har tidligere jobbet med bl.a. Kahn. Kommer fra en tradisjonsrik maldersk familie i høyere middelklasse. Har kappet alle forbindelser til sin familie, slekt og klassetihørighet.

Spiller og opptredener

Haien er spilt av Tommy på de to første Hanskenlaivene, Mellom barken og veden og Blind date