Forskjell mellom versjoner av «Lucia Sagari»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 1: Linje 1:
 
==Presentasjon==
 
==Presentasjon==
Før [[stjernefallet]] var Lucia en magiker, akademiker og lærer med demoner og beskyttelses magi som spesialfelt. Hun er en av vandrerfolket og en som høvdingen og hirden rådførte seg med. Etter stjernefallet var hun i en periode forvirret før hun fant et nytt focus. Hun ble meget opptat av tåka som forandret verden og etter hvert tåkens nye natur. Hun var en av de første menneskene til å forstå at det var [[Eberyok]] som nå var i tåka.  
+
Før [[stjernefallet]] var Lucia en magiker, akademiker og lærer med demoner og beskyttelsesmagi som spesialfelt. Hun er en av vandrerfolket og en som høvdingen og hirden rådførte seg med. Etter stjernefallet var hun i en periode forvirret før hun fant et nytt fokus. Hun ble meget opptatt av tåka som forandret verden og etter hvert tåkens nye natur. Hun var en av de første menneskene til å forstå at det var [[Eberyok]] som nå var i tåka.  
  
 
Hun bor ArChaz men reiser mye rundt.
 
Hun bor ArChaz men reiser mye rundt.

Revisjonen fra 8. aug. 2006 kl. 11:37

Presentasjon

Før stjernefallet var Lucia en magiker, akademiker og lærer med demoner og beskyttelsesmagi som spesialfelt. Hun er en av vandrerfolket og en som høvdingen og hirden rådførte seg med. Etter stjernefallet var hun i en periode forvirret før hun fant et nytt fokus. Hun ble meget opptatt av tåka som forandret verden og etter hvert tåkens nye natur. Hun var en av de første menneskene til å forstå at det var Eberyok som nå var i tåka.

Hun bor ArChaz men reiser mye rundt.

Familie, venner og bekjente

Tajo
Ridder Lucas av Malrids Sirkel
Roja
Muriel Bibliotekar ved akademiet i Kroam
Oroitz Duel
Sandre Alvedo
Og en hel haug andre vandrere, akademikere og historikere

Spiller og opptredener

Lucia er spilt av IngaKorsvei og Metafysisk midtsommer.