Liselot Looes Traabre

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 8. des. 2006 kl. 22:28 av Ingrid (diskusjon | bidrag) (→‎Presentasjon: rettet stavemåte til Trancadie)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Presentasjon

Nobel Kiltaner med Cantons rang jmfr Quabal Cirhaana, første adelskvinne av baroniet vi i dag kaller Traabre am Oest. Ervervet tittelen Canton ved arrangert ekteskap med Lucien Looes midtsommer 109 før Stjernefallet.

Hobbygartner med interesser i beskyttelse av skjøre høster som salat, hvete og andre grønnsaker. I sin tid kjent livsnyter, da mest kjærlighet, vegetarisk mat og vin.

Et av midlene hun tok i bruk for å beskytte sine hager var insekter og snegler. Hun fant at hvis hennes tomater grodde under hvite tynne duker fikk de nok sol til å overleve, samtidig holdt fuglene seg på avstand. I tillegg introduserte hun til dette beskyttede miljøet en brunsnegle som åt nok ugress til at tomatplanten overlevde. Samt utvalgte edderkopper til å jakte på de insekter som skulle finne veien innenfor duken. Den unge gartneren la stor vekt på sine tomater.

Under prosessen av å finne de rette beskyttelsen til sine planter kom hun over Tigersneglen, en delvis giftig snegle hvis effekt på mennesket var erotisk berusende. Når tomatplanten var vel i hus fortsatte hun arbeidet med å utvinne og avle frem en snegle som kunne gi stabil og beregnet effekt lik den hun tilfeldig kom over, og etterhvert fikk hun frem den snegle vi i dag kaller "Forspillsneglen".

Siden det regnes for litt "eksentrisk" å la en snegle krype over kroppen har sneglens gifter ved flere anledninger blitt forsøkt foredlet inn i en krem eller pasta. Med vekslende hell har slike kremer blitt tilbudt som afrodisia, men den eneste garanterte effekten er å bruke sneglen selv. Til vårt kjennskap lider ikke sneglen selv av prosessen, men trives i varmen en menneskekropp tilbyr.

At det tok tid å avle frem denne sneglen kan forklare Liselots 11 barn, siste født etter at hun hadde fylt 50.

Trafikken av slike snegler har gitt familien Barons rang, og i dag driver familien sitt virke under Hertugen Trancadie.

Spiller og opptredener

Liselot har ikke blitt spilt av noen.