Liselot Looes Traabre

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 15. sep. 2006 kl. 15:46 av Arnfinn (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigering Hopp til søk

Presentasjon

Nobel Kiltaner med Cantons rang jmfr Quabal Cirhaana, første adelskvinne av Traabre am Oest. Ervervet tittelen Canton ved arrangert ekteskap med Lucien Looes midtsommer 109 før Stjernefallet.

Hobbygartner med interesser i beskyttelse av skjøre høster som salat, hvete og andre grønnsaker. I sin tid kjent livsnyter, da mest kjærlighet, mat og vin.

Et av midlene hun tok i bruk for å beskytte sine hager var insekter og snegler. Hun fant at hvis hennes tomater grodde under hvite tynn duk fikk de nok sol til å overleve, samtidig holdt fuglene seg på avstand. I tillegg introduserte hun til dette beskyttede miljøet en brunsnegle som åt nok ugress til at tomatplanten overlevde. Samt utvalgte edderkopper til å jakte på de insekter som skulle finne veien innenfor duken. Den unge gartneren la stor vekt på sine tomater.

Under prosessen av å finne de rette beskyttelsen til sine planter kom hun over en delvis giftig snegle hvis effekt på mennesket var erotisk berusende. Når tomatplanten var vel i hus fortsatte hun arbeidet med å utvinne og avle frem en snegle som kunne gi stabil og beregnet effekt lik den hun tilfeldig kom over, og etterhvert fikk hun frem den snegle vi i dag kaller "Tigersneglen".

Siden det regnes for litt "eksentrisk" å la en snegle krype over kroppen har sneglens gifter ved flere anledninger blitt forsøkt foredlet inn i en krem eller pasta. Med vekslende hell har slike kremer blitt tilbudt som afrodisia, men den eneste garanterte effekten er å bruke sneglen selv. Til vårt kjennskap lider ikke sneglen selv av prosessen, men trives i varmen en menneskekropp tilbyr.

At det tok tid å avle frem denne sneglen kan forklare Liselots 11 barn, siste født etter at hun hadde fylt 50.

Trafikken av slike snegler har gitt familien Barons rang, og i dag driver familien sitt virke under Hertugen Trancàdie.

Spiller og opptredener

Liselot har ikke blitt spilt av noen.