Forskjell mellom versjoner av «Korpral Heshon Vinterfjord»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(rettet fra svorsk til hovedsakelig norsk)
Linje 1: Linje 1:
 
==Korpral Heshon Vinterfjord==
 
==Korpral Heshon Vinterfjord==
 
==Presentasjon==  
 
==Presentasjon==  
Korpen ( det er ikke mange som kjenner hans navn) er en Malderisk soldat. Han er 37 år og har vaert i tjeneste i 20 år, fremst innen riket men og mye på fronten mot [[Kiltan]]. Hans förste tjeneste der var for så lenge siden att Korpen kun snakker om det landet som [[Ciran]]. Han HATER ciranere, dypt og innerlig. Det var Ciranfronten han for förste gangen mötte og tjente under Ridder [[Aran]]. Vid en misslykket flankeringsmanöver gikk det en gang helt bakfram og Ciranskt kavalleri var i ferd med att helt knuse Arans styrker. Da tok Korpen opp det fallne banneret og bidrog sterkt till å forhindre flykten. Aran er siden dess veldig takknemmelig mot Korpen, vilket Korpen ikke riktig skjönner. Han gjorde da kun sin plikt!!
+
Korpen ( det er ikke mange som kjenner hans navn) er en Malderisk soldat. Han er 37 år og har vært i tjeneste i 20 år, for det meste innenriks men også mye på fronten mot [[Kiltan]]. Hans første tjeneste der var for så lenge siden at Korpen kun snakker om det landet som [[Ciran]]. Han HATER ciranere, dypt og inderlig. Det var ved Ciranfronten han for første gangen møtte og tjente under Ridder [[Aran]]. Ved en mislykket flankeringsmanøver gikk det en gang helt bak fram og Ciransk kavalleri var i ferd med å knuse Arans styrker. Avdelingens fanebærer var falt, og mange soldater var i ferd med å miste motet og flykte.  Da tok Korpen opp det falne banneret og bidrog sterkt til å forhindre flukten. Aran har siden vært svært takknemlig overfor Korpen, noe Korpen ikke helt forstår. Han gjorde da kun sin plikt!!
Korpen er siden noen år tilbake stasjonert på [[Arans Hus]]. Han trives veldig bra med sin stasjonering, men er litt ansatt av "survivors guilt". Har han virkelig gjort allt for sitt elskede Malderia? Korpen vill derfor melde seg som frivillig till [[Tåkefronten]], men selvfölgelig ikke uten sin befalhavende offiser´s(Arans) tillatelse. Denne tillatelse er ikke gitt, og Korpen fölger ordre.
+
Korpen har de siste årene vært stasjonert på [[Arans Hus]]. Han trives veldig godt med sin stasjonering, men har en del "survivors guilt". Har han virkelig gjort allt for sitt elskede Malderia? Korpen vil derfor melde seg som frivillig til [[Tåkefronten]], men selvfølgelig ikke uten sin befalhavende offiser´s(Arans) tillatelse. Denne tillatelse er ikke gitt, og Korpen følger ordre.
  
 
==Familie==
 
==Familie==
Ingen. Han var en gang gift og hade en datter, men begge forsvant i Tåka.
+
Ingen. Han var en gang gift og hadde en datter, men begge forsvant i Tåka.
 
==Bekante==
 
==Bekante==
 
Folket på [[Arans Hus]]: [[Aran]], [[Ariane]],[[Aria]],[[Fernia]](Kokka!),[[Gwenya]],[[Rakle]],[[Elne]] og [[Atnor]].
 
Folket på [[Arans Hus]]: [[Aran]], [[Ariane]],[[Aria]],[[Fernia]](Kokka!),[[Gwenya]],[[Rakle]],[[Elne]] og [[Atnor]].
  
 
==Spiller og opptreden==
 
==Spiller og opptreden==
Korpen spiltes av [[Bruker:Ohlson|Anders Ohlson]] på tredje [[Arans Hus]].
+
Korpen ble spilt av [[Bruker:Ohlson|Anders Ohlson]] på den tredje [[Arans Hus]].
Korpen har vaert soldat i hele sitt liv. Det merks. Hvis en tidlig gjest lurer på hvorfor bord, benker,askebeger,lysestaker,glass,matter,kniver,gaffler etc. er plasert i rette linjer og rake led morgen; da er det Korpen som har hatt seine vakta..
+
Korpen har vært soldat i hele sitt liv. Det merkes. Hvis en tidlig gjest lurer på hvorfor bord, benker, askebeger, lysestaker, glass, matter, kniver, gaffler etc. er plassert i rette linjer og rake ledd morgenen; da er det Korpen som har hatt seinvakta..
Korpen er visserligen rak i ryggen, men fortsatt en trivelig og sosial fyr. Selv mot CIRANERE. Det er ordre på det. Han kjenner dog mest fellesskap med Malderiske soldater og har STOR respekt for Tåkeveteraner. De sistnevnte kann regne med å få en öl spandert seg av Korpen.
+
Korpen er rak i ryggen, men fortsatt en trivelig og sosial fyr. Selv mot CIRANERE. Det har han ordre om å være.. Han kjenner dog mest fellesskap med Malderiske soldater og har STOR respekt for Tåkeveteraner. De sistnevnte kan regne med å få en øl spandert seg av Korpen.
Korpen liker mandler. Men först etter att de har organiserts i rake led i storleksorden. Fra venstre.
+
Korpen liker mandler. Men først etter at de har blitt organisert på en rett linje på boirdet og sortert etter størrelse, fra venstre.
 
Korpens vanligste ord: " Jeg er i tjeneste"  
 
Korpens vanligste ord: " Jeg er i tjeneste"  
 
[[Kategori:Personer]]
 
[[Kategori:Personer]]

Revisjonen fra 21. okt. 2006 kl. 16:39

Korpral Heshon Vinterfjord

Presentasjon

Korpen ( det er ikke mange som kjenner hans navn) er en Malderisk soldat. Han er 37 år og har vært i tjeneste i 20 år, for det meste innenriks men også mye på fronten mot Kiltan. Hans første tjeneste der var for så lenge siden at Korpen kun snakker om det landet som Ciran. Han HATER ciranere, dypt og inderlig. Det var ved Ciranfronten han for første gangen møtte og tjente under Ridder Aran. Ved en mislykket flankeringsmanøver gikk det en gang helt bak fram og Ciransk kavalleri var i ferd med å knuse Arans styrker. Avdelingens fanebærer var falt, og mange soldater var i ferd med å miste motet og flykte. Da tok Korpen opp det falne banneret og bidrog sterkt til å forhindre flukten. Aran har siden vært svært takknemlig overfor Korpen, noe Korpen ikke helt forstår. Han gjorde da kun sin plikt!! Korpen har de siste årene vært stasjonert på Arans Hus. Han trives veldig godt med sin stasjonering, men har en del "survivors guilt". Har han virkelig gjort allt for sitt elskede Malderia? Korpen vil derfor melde seg som frivillig til Tåkefronten, men selvfølgelig ikke uten sin befalhavende offiser´s(Arans) tillatelse. Denne tillatelse er ikke gitt, og Korpen følger ordre.

Familie

Ingen. Han var en gang gift og hadde en datter, men begge forsvant i Tåka.

Bekante

Folket på Arans Hus: Aran, Ariane,Aria,Fernia(Kokka!),Gwenya,Rakle,Elne og Atnor.

Spiller og opptreden

Korpen ble spilt av Anders Ohlson på den tredje Arans Hus. Korpen har vært soldat i hele sitt liv. Det merkes. Hvis en tidlig gjest lurer på hvorfor bord, benker, askebeger, lysestaker, glass, matter, kniver, gaffler etc. er plassert i rette linjer og rake ledd på morgenen; da er det Korpen som har hatt seinvakta.. Korpen er rak i ryggen, men fortsatt en trivelig og sosial fyr. Selv mot CIRANERE. Det har han ordre om å være.. Han kjenner dog mest fellesskap med Malderiske soldater og har STOR respekt for Tåkeveteraner. De sistnevnte kan regne med å få en øl spandert på seg av Korpen. Korpen liker mandler. Men først etter at de har blitt organisert på en rett linje på boirdet og sortert etter størrelse, fra venstre. Korpens vanligste ord: " Jeg er i tjeneste"