Forskjell mellom versjoner av «Kongsgravene»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
m
Linje 15: Linje 15:
 
[[Kategori:Althéa]]
 
[[Kategori:Althéa]]
 
[[Kategori:De 7 kongers rike]]
 
[[Kategori:De 7 kongers rike]]
 +
[[Kategori:År 17 etter Stjernefallet]]
 +
[[Kategori:År 19 etter Stjernefallet]]
 +
[[Kategori:År 21 etter Stjernefallet]]

Revisjonen fra 25. feb. 2013 kl. 16:49

Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Det er ikke mange som kjenner til dette, og nesten alle er Vandrere. (Om merking av sider)

I år 15 e.S møtte flere Vandrere, bl.a. Jago, Castor og Elora på halvalven Venus. Venus fortalte at han hadde kommet over en grav på grensen mellom Malderia og Kiltan, og han mente den tilhørte en av de syv kongene som dannet De syv kongers rike. Han sa også at en av de resterende seks gravene lå i Østmark. Halvalven mente at Vandrere som er sterke i blodet ville kunne merke graven på avstand, og muligens påvirke eller bli påvirket av dem.

Denne informasjonen ble vurdert som så viktig at den ble sendt rett til Kong Ciaran. Han sendte Stifinnere for å undersøke saken, men ingen grav dukket opp.

I år 17 kom en lokal kvinne fra Østmark på vei til ArChaz over restene av en grav med noen mystiske tegn. Ved en tilfeldighet møtte hun lensmann Sancia Viera og Damon Sha-Kan, som var på vei til samme sted. De slo følge, og da de stanset på Camarheim fortalte hun om hva hun hadde funnet. Viera og Ramon Valdéz oppdaget at tegnene var gamle magiske tegn, og at de stavet ordet Noab. Med denne kunnskapen tok det ikke lang tid før graven ble funnet. Enn så lenge har kongen sørget for at området rundt bevoktes, og at ingen uvedkommende får slippe til.

Sommeren år 19 e.S. viste ånden etter kong Eol seg ved hans grav i Yl-Taran.

Vinteren år 21 e.S. ble kong Mylades grav funnet i Athani-Varra