Forskjell mellom versjoner av «Komniknettverk»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Det finnes i år 17 bare et komniknettverk i verden. Det er ulymarsk, og forbinder byene Archaz, Sargos og Eolan. I år 17 la også Malderias landsråd ut tre lisen...)
 
(Kategori og lenker)
 
Linje 1: Linje 1:
 
Det finnes i år 17 bare et komniknettverk i verden. Det er [[ulymar]]sk, og forbinder byene [[Archaz]], [[Sargos]] og [[Eolan]].
 
Det finnes i år 17 bare et komniknettverk i verden. Det er [[ulymar]]sk, og forbinder byene [[Archaz]], [[Sargos]] og [[Eolan]].
  
I år 17 la også [[Malderia]]s [[landsråd]] ut tre lisenser for komnikdrift for salg. Disse tre linjene skal gå fra hovedstaden [[Malderon]] til de tre andre større byene i landet; [[Aphrin]], [[Berloc]] og [[Chavra]]. Ingen av dem er foreløpig i drift, men planene er klare for utbygging til Aphrin og Chavra.
+
I år 17 la også [[Malderia]]s [[Landsrådet i Malderia|landsråd]] ut tre lisenser for komnikdrift for salg. Disse tre linjene skal gå fra hovedstaden [[Malderon]] til de tre andre større byene i landet; [[Aphrin]], [[Berloc]] og [[Chavra]]. Ingen av dem er foreløpig i drift, men planene er klare for utbygging til Aphrin og Chavra.
 +
 
 
==Se også==
 
==Se også==
 
[[Komnik]]
 
[[Komnik]]
 +
 +
[[Kategori:Steder]]

Nåværende revisjon fra 18. mar. 2009 kl. 00:12

Det finnes i år 17 bare et komniknettverk i verden. Det er ulymarsk, og forbinder byene Archaz, Sargos og Eolan.

I år 17 la også Malderias landsråd ut tre lisenser for komnikdrift for salg. Disse tre linjene skal gå fra hovedstaden Malderon til de tre andre større byene i landet; Aphrin, Berloc og Chavra. Ingen av dem er foreløpig i drift, men planene er klare for utbygging til Aphrin og Chavra.

Se også

Komnik