Kaern

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 15. jun. 2012 kl. 03:18 av Espen (diskusjon | bidrag)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Kaern
Navn Kaern
Nasjonalitet Malderia
Yrke Ridder
Titler Rittmester av Malrids Sirkel
Tronvokter av Malderia
Tidligere Tronregent
Spilt på Toppmøtet
Gone Fishing
Jaktprat
Spiller Espen

Rittmester av Malrids Sirkel, tronvokter av Malderia, og landets tronregent og de facto enehersker fra riften til år 15 etter.

Som med alle andre Riddere av Malrids Sirkel vet man lite om Kaerns bakgrunn og familie, og heller ikke mye om hans tid i Sirkelen før Riften. Natta tåka flommet over landet forsvant både kongen og Sirkelens daværende leder. Kaern tok kommandoen over sine svorne søsken, samlet en hær og holdt landet sammen. Hans løfte om å gjenopprette Malderia gjennom sitt ritt fra Malderon til lovstyrt land ble holdt i løpet av to år, og både i denne første perioden og de senere år hadde tronregenten et rykte for å være en stridslysten, viljesterk, karismatisk, kompromissløs, upolitisk og sterk leder som ved hjelp av sitt eget og sirkelens eksempel dro Malderia på beina igjen.

I 15 ES gikk Kaern av til fordel for sin mangeårige høyre hånd, Aikon Eikaberg. Makta blei overført til Marskalken og Landsrådet, og Malrids Sirkel gikk over til en posisjon mer i tråd med deres opprinnelige oppdrag, som garantister for lov og orden.

Kaern kommer til å bli stående i Malderias historie som en mann på linje med Hesha og Malrid selv, tross hans eget og sirkelens ønske om anonymitet. Kaern har også internasjonalt fått mye heder, blant annet en nidvise kalt Det kom en hund fra Malderia

Ikke-sanksjonert propagandamaleri av Kaern