Forskjell mellom versjoner av «Jacob Bekkeskog»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: ==Presentasjon== Jacob Bekkeskog er en av Malderias mest talentfulle og fremgangsrike bokbindere. Hans perfeksjonisme og iver i faget skinner gjennom i alt hans arbeid, og selv folk so...)
 
 
Linje 4: Linje 4:
  
 
===Spiller og opptredener===
 
===Spiller og opptredener===
Jacob Bekkeskog er ikke blitt spilt på noen laiver, men en av hans bøker ble sett (og vakte en viss oppmerksomhet) på [[Arans hus (2008)]] i besittelse hos hans gamle venn [[Therold Blåfoss]].
+
Jacob Bekkeskog er ikke blitt spilt på noen laiver, men en av hans bøker dukket opp (og vakte en viss oppmerksomhet) på [[Arans hus (2008)]], i besittelse hos hans gamle venn [[Therold Blåfoss]].
  
 
[[Kategori:Malderere]]
 
[[Kategori:Malderere]]

Nåværende revisjon fra 2. jul. 2008 kl. 09:19

Presentasjon

Jacob Bekkeskog er en av Malderias mest talentfulle og fremgangsrike bokbindere. Hans perfeksjonisme og iver i faget skinner gjennom i alt hans arbeid, og selv folk som ikke har noen som helst peiling på bokbinding kan lett se kvaliteten. Prisen på en Bekkeskog-bok er selvfølgelig deretter, men det sies at Bekkeskog -- som etter hvert er blitt en velstående mann -- i blant kan finne på å selge til langt lavere priser hvis han mener kjøperen "fortjener" det. (Hva han mener med "fortjener" er noe uklart for alle andre enn ham selv.)

Spiller og opptredener

Jacob Bekkeskog er ikke blitt spilt på noen laiver, men en av hans bøker dukket opp (og vakte en viss oppmerksomhet) på Arans hus (2008), i besittelse hos hans gamle venn Therold Blåfoss.