Irlinn Einerskaret

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 26. okt. 2010 kl. 11:57 av Hanne (diskusjon | bidrag) (rolleinfo)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Irlinn Einerskaret
Navn ukjent
Alias Irlinn Einerskaret
Født 16 år f.s
Nasjonalitet ulymarer
Yrke handelskvinne
Spilt på Ekspedisjonen
Spiller Hanne


Bakgrunn

Irlinn er av rik slekt og har vokst opp i landområdene som etter Stjernefallet ble kalt Ulymar. Irlinn var et egoistisk barn og kjørte stort sett sitt eget løp. Da stjernefallet var over våknet hun opp i Malderia. Hun ble vannvittig provosert og frustrert over at verden var satt på hodet og ingenting var gjenkjenbart lenger. Irlinns sinne ledet henne med viten og vilje rett inn i tåka. Og der ble hun. En lang stund. Da hun kom ut igjen hadde hun forkastet det meste av sine menneskelige sider og vendt sitt sinn mot Mørket.


Hun dro tilbake til Ulymar, og sørget for at hennes del av arven både ble fremskyndet og forstørret. Hun solgte unna det som var igjen av storgården og har ikke satt sin fot i Ulymar siden. Hun har ingenting til overs for landet og har et anstrengt forhold til vandrere. Med arvepengene har hun bygd seg opp finansielt.


Den siste tiden har hun holdt til i Vilkafjord. Der har hun vært tilknyttet havnehandel og hun eier en del eiendom i byen. Hun leier ut lokaler til det kroamittiske kollegiet i Vilkafjord. Hun er kjent for å være nøysom og effektiv. Irlinn har hyret inn soldater fra Raids kompani ved flere anledninger de siste årene. Hun har i den senere tid kommet i kontakt med Kaptein Cobos via handelskontakter i havneområdene i Vilkafjord. Irlinn er flere ganger blitt sett med løsarbeideren Kalor på slep.


Venner og bekjente

Kultist Elizar Cobos
Kultist Professora Silvia Giesel
Kultist Kalor
Kultist Rantz Rugdebane


Kommandant Doral fra Raids kompani, bekjent

Spiller og opptredener

Irlinn Einerskaret ble spilt av HanneEkspedisjonen.