Iral Steinhjerte

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 22. okt. 2010 kl. 18:33 av Espen (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Bidra gjerne til artikkelen, men vær forberedt på at større forandringer kan finne sted. Se historikken for detaljer. (Om merking av sider)
Iral Steinhjerte
Navn Iral, etternavn ukjent
Alias Iral Steinhjerte
Født muligens
Nasjonalitet Malderisk
Yrke Offiser i den malderiske hær
Titler Kommandant, Feltherre

aldri spilt på laiv

Iral Steinhjerte er Kommandant i den malderiske hær som Feltherre for Tåkefronten. Etternavnet startet som et kallenavn som hun etter sigende tok som sitt eget. Mange har meninger om Steinhjerte, de færreste tør å fortelle dem til ansiktet hennes.

Utvilsomt har Steinhjerte med sin knallharde disiplin og bestemte fremtreden holdt orden i rekkene ved Tåkefronten. Steinhjerte er både en malderisk helt og en skremmmende figur. For mange har hun etter hvert kommet til å symbolisere den fronten hun leder.


Militær karriere:
Iral Steinhjerte var offiser i en adelsfylkning før Riften. Hun gjorde en glimrende karriere i det syvende kiranske felttog, og dro hjem derfra med mange æresbevisninger

Da Riften kom var Steinhjerte fremdeles i aktiv tjeneste for en adelsfamilie. Hun gjorde revolt mot sine overordnede da de beordret at hun skulle beslaglegge og samle sammen mat. Hun og hennes soldater reiste fra egnen og møtte Kaern og hans fylking. Steinhjerte og hennes soldater deltok i Taraks gruppe under adelslaget.

Ett år etter Riften fant man Tåkefronten, og det endeløse felttoget der oppe begynte. Steinhjerte skal etter sigende ha meldt seg frivillig til dette oppdraget. Hun har blitt foreslått byttet ut flere ganger av kolleger, men Hærsjef Tarak har alltid nektet.

Iral Steinhjerte har altså ledet Tåkefronten med hard hånd siden år 1 etter Riften.