Forskjell mellom versjoner av «Ieva Krataš»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Lenker)
m
 
Linje 15: Linje 15:
 
}}
 
}}
  
Ieva er tilsynelatende datter av [[Darijus Krataš|Darijus]] og [[Aiga Krataš]] fra Krattås gård, som ligger i Lyvin i [[Starvald]]. I virkeligheten er hun datter av [[Sebk]], som tok Darijus' skikkelse under seiersfeiringen etter [[krigen mellom Uder-Hopfen og Starvald]]. Dermed er hun framtidig heks. Foreldrene fant ut dette under [[midtsommer i Starvald|midtsommerritet]] i år [[23 e.S]], men valgte å oppdra henne som om ingenting var hendt og gi henne valget når hun var gammel nok.
+
Ieva er tilsynelatende datter av [[Darijus Krataš|Darijus]] og [[Aiga Krataš]] fra Krattås gård, som ligger i Lyvin i [[Starvald]]. I virkeligheten er hun datter av [[Sebk]], som tok Darijus' skikkelse under seiersfeiringen etter [[krigen mellom Uder-Hopfen og Starvald]]. Dermed er hun framtidig heks. Foreldrene fant ut dette under [[midtsommer i Starvald|midtsommerritet]] i år [[Tidslinje#23 e.S|23 e.S]], men valgte å oppdra henne som om ingenting var hendt og gi henne valget når hun var gammel nok.
  
 
Hun har gjort lite ut av seg ennå, i og med at hun bare er to år.
 
Hun har gjort lite ut av seg ennå, i og med at hun bare er to år.
  
 
[[Kategori:Starvaldere]]
 
[[Kategori:Starvaldere]]

Nåværende revisjon fra 5. jan. 2019 kl. 22:32

Kalender.gif Ikke oppdatert etter år 23 etter Stjernefallet
Ieva Krataš
Navn Ieva Krataš
Født 21 e.S
Nasjonalitet Starvald
Spilt på Andre Akt
Spiller Ildrid

Ieva er tilsynelatende datter av Darijus og Aiga Krataš fra Krattås gård, som ligger i Lyvin i Starvald. I virkeligheten er hun datter av Sebk, som tok Darijus' skikkelse under seiersfeiringen etter krigen mellom Uder-Hopfen og Starvald. Dermed er hun framtidig heks. Foreldrene fant ut dette under midtsommerritet i år 23 e.S, men valgte å oppdra henne som om ingenting var hendt og gi henne valget når hun var gammel nok.

Hun har gjort lite ut av seg ennå, i og med at hun bare er to år.