Forskjell mellom versjoner av «Hvitskygge»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Lenker)
Linje 1: Linje 1:
 
==Presentasjon==
 
==Presentasjon==
Hvitskygge var en mystisk [[Alver|alv]] som holdt til i [[Løgnens Rike]] i tiden før [[stjernefallet]]. Han var lett gjenkjennelig ved at han gikk kledd i hvitt og at torner vokste ut gjennom huden hans. Etter fallet ble Hvitskygge værende igjen i verden, enkelte sier at han fikk i oppgave å gi alle nye [[sanne navn]], hvorvidt dette er en oppgave han har fullført eller i det hele tatt begynt på er usikkert.
+
Hvitskygge var en mystisk [[Alver|alv]] som holdt til i [[Løgnens Rike]] i tiden før [[stjernefallet]]. Han var lett gjenkjennelig ved at han gikk kledd i hvitt og at torner vokste ut gjennom huden hans. Etter fallet ble Hvitskygge værende igjen i verden, enkelte sier at han fikk i oppgave å gi alle vesener nye [[sanne navn]]. Hvorvidt dette er en oppgave han har fullført eller i det hele tatt begynt på er usikkert.
  
 
===Spiller og opptredner===
 
===Spiller og opptredner===
Hvitskygge ble spilt på Prolog 3 "Bøndene kommer", [[Løgnens Rike (laiv)|Løgnens Rike]] og "Et Narrespill" av Sakari.
+
Hvitskygge ble spilt på [[Prolog III]] "Bøndene kommer", [[Løgnens Rike (laiv)|Løgnens Rike]] og [[Et Narrespill]] av Sakari.
  
 
[[Kategori:Personer]]
 
[[Kategori:Personer]]

Revisjonen fra 16. aug. 2006 kl. 09:43

Presentasjon

Hvitskygge var en mystisk alv som holdt til i Løgnens Rike i tiden før stjernefallet. Han var lett gjenkjennelig ved at han gikk kledd i hvitt og at torner vokste ut gjennom huden hans. Etter fallet ble Hvitskygge værende igjen i verden, enkelte sier at han fikk i oppgave å gi alle vesener nye sanne navn. Hvorvidt dette er en oppgave han har fullført eller i det hele tatt begynt på er usikkert.

Spiller og opptredner

Hvitskygge ble spilt på Prolog III "Bøndene kommer", Løgnens Rike og Et Narrespill av Sakari.