Forskjell mellom versjoner av «Hvitskygge»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(→‎Presentasjon: Døperen, Sanne navn)
 
(3 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
==Presentasjon==
 
==Presentasjon==
Hvitskygge var en mystisk [[Alver|alv]] som holdt til i [[Løgnens Rike]] i tiden før [[stjernefallet]]. Han var lett gjenkjennelig ved at han gikk kledd i hvitt og at torner vokste ut gjennom huden hans. Etter fallet ble Hvitskygge værende igjen i verden, enkelte sier at han fikk i oppgave å gi alle nye [[sanne navn]], hvorvidt dette er en oppgave han har fullført eller i det hele tatt begynt på er usikkert.
 
  
===Spiller og opptredener===
+
Alias: Døperen
Hvitskygge ble spilt på Prolog 3 "Bøndene kommer", [[Løgnens Rike (laiv)|Løgnens Rike]] og "Et Narrespill" av Sakari.
 
  
[[Kategori:Personer]]
+
Hvitskygge er en mystisk [[Alver|alv]] som holdt til i [[Løgnens Rike]] i tiden før [[stjernefallet]]. Han var lett gjenkjennelig ved at han gikk kledd i hvitt og at torner vokste ut gjennom huden hans. Etter fallet ble Hvitskygge værende igjen i verden, enkelte sier at han fikk i oppgave å gi alle vesener nye [[sanne navn]]. Hvorvidt dette er en oppgave han har fullført eller i det hele tatt begynt på er usikkert.
 +
 
 +
I [[Et Narrespill]] skal [[Trussel|Skogens]] sanne navn ha blitt gitt videre til et menneske. Dette døde kort tid etter.
 +
 
 +
===Spiller og opptredner===
 +
Hvitskygge ble spilt på [[Prolog III]] "Bøndene kommer", [[Løgnens Rike (laiv)|Løgnens Rike]] og [[Et Narrespill]] av Sakari.
 +
 
 +
[[Kategori:Alver]]

Nåværende revisjon fra 17. feb. 2011 kl. 11:47

Presentasjon

Alias: Døperen

Hvitskygge er en mystisk alv som holdt til i Løgnens Rike i tiden før stjernefallet. Han var lett gjenkjennelig ved at han gikk kledd i hvitt og at torner vokste ut gjennom huden hans. Etter fallet ble Hvitskygge værende igjen i verden, enkelte sier at han fikk i oppgave å gi alle vesener nye sanne navn. Hvorvidt dette er en oppgave han har fullført eller i det hele tatt begynt på er usikkert.

I Et Narrespill skal Skogens sanne navn ha blitt gitt videre til et menneske. Dette døde kort tid etter.

Spiller og opptredner

Hvitskygge ble spilt på Prolog III "Bøndene kommer", Løgnens Rike og Et Narrespill av Sakari.