Huskeliste for Veiskillearrangører

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 29. jul. 2014 kl. 15:44 av Asbjørn (diskusjon | bidrag) (Her òg. Vi har snakka om behovet for ei sånn huskeliste, men ikkje så mykje om kva ho bør innehalda. Kom med innspel, så tar vi ein diskusjon etter kvart.)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Bidra gjerne til artikkelen, men vær forberedt på at større forandringer kan finne sted. Se historikken for detaljer. (Om merking av sider)

Veiskille er et kollektivt prosjekt, der hver laiv bygger på kreativiteten og arbeidet til tidligere spillere og arrangører. Det er viktig at dette samarbeidet bygger på respekt for andre bidragsytere.

Denne lista er ikke ment som absolutte regler som skal følges til punkt og prikke, men som retningslinjer og ting å tenke på i prosessen med å arrangere en Veiskillelaiv.

  • Du er ikke alene! Veiskillenettverket er fullt av folk som villig bidrar til å gjøre laiven din bedre. Lurer du på detaljer om ting som har skjedd på andre laiver? Har du en idé til et nytt metafysisk element i settinga? Trenger du hjelp til å forberede grupperinger fra en bestemt kultur? Ta kontakt med den eller de som har ansvar for det du trenger, og spør. Lista over ansvarsområder er et bra utgangspunkt, og hvis ikke en av oss kan hjelpe deg, er det godt mulig vi vet hvem som kan.
  • Historien slutter ikke med laiven din. Det har blitt arrangert mer enn førti veiskillelaiver, og vi har ingen planer om å slutte med det første, så det er ikke nødvendig å pøse på med alle ideene dine på en gang.