Forskjell mellom versjoner av «Geel»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
m (lenkefix og kategori)
m
Linje 1: Linje 1:
Geel er en speider fra [[Gerustammen]]. Han er en hard liten jævel. Han elseker å vandre gjennom skog og fjell, helst alene eller sammen med hans kompanjong [[Orgh]]. Det ryktes at det var Geel som kappet strupen av [[Selena|Heksedronningen]] av [[Kroam]] få år etter [[Stjernefallet]]. Hans store mål er å fjerne alle [[heksene|hekser]] og alle andre onde magiske skikkelser.
+
Geel er en speider fra [[Gerustammen]]. Han er en hard liten jævel. Han elsker å vandre gjennom skog og fjell, helst alene eller sammen med hans kompanjong [[Orgh]]. Det ryktes at det var Geel som kappet strupen av [[Selena|Heksedronningen]] av [[Kroam]] få år etter [[Stjernefallet]]. Hans store mål er å fjerne alle [[heksene|hekser]] og alle andre onde magiske skikkelser.
  
 
==Spiller og opptredener==
 
==Spiller og opptredener==
Geel ble spillt av [[Bruker:Gustav|Gustav]] på [[Et narrespill]].
+
Geel ble spilt av [[Bruker:Gustav|Gustav]] på [[Et narrespill]].
  
 
[[Kategori: Personer]]
 
[[Kategori: Personer]]

Revisjonen fra 27. nov. 2006 kl. 21:18

Geel er en speider fra Gerustammen. Han er en hard liten jævel. Han elsker å vandre gjennom skog og fjell, helst alene eller sammen med hans kompanjong Orgh. Det ryktes at det var Geel som kappet strupen av Heksedronningen av Kroam få år etter Stjernefallet. Hans store mål er å fjerne alle hekser og alle andre onde magiske skikkelser.

Spiller og opptredener

Geel ble spilt av GustavEt narrespill.