Forskjell mellom versjoner av «Ervan Svarte»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Kategori)
m (→‎Presentasjon: Neven, ikkje hansken)
Linje 1: Linje 1:
 
==Presentasjon==
 
==Presentasjon==
Ervan Svarte er løytnant i [[Neven]] kompani. I år [[Tidslinje#17_e.S|17 e.S]] reiste han sammen med [[Karon Ulvesæter]] og Gorian sydover til Malderia for å opprette et rekrutteringskontor for hansken i Chavra.
+
Ervan Svarte er løytnant i [[Neven]] kompani. I år [[Tidslinje#17_e.S|17 e.S]] reiste han sammen med [[Karon Ulvesæter]] og Gorian sydover til Malderia for å opprette et rekrutteringskontor for Neven i Chavra.
  
 
===Bakgrunnshistorie===
 
===Bakgrunnshistorie===

Revisjonen fra 1. jul. 2008 kl. 13:41

Presentasjon

Ervan Svarte er løytnant i Neven kompani. I år 17 e.S reiste han sammen med Karon Ulvesæter og Gorian sydover til Malderia for å opprette et rekrutteringskontor for Neven i Chavra.

Bakgrunnshistorie

Ervan startet sin karriere som sersjant i det malderiske kavaleriet noen få år etter riften. Han var stasjonert på grensen mot Kiltan. Ervan ble raskt kjent for å være effektiv men hensynsløs når det kom til å løse konflikter, og fikk ganske fortjent tilnavnet Blodørn etter sin favoritt-henrettelsesmetode. Han og skjoldet hans var og kjent for å være kroniske plyndrere som stort sett ikke brød seg om hvem de plyndret.

Etter å ha forlatt hæren (på en aldri så liten oppfordring) leide Ervan seg ut til Hansken. Den var han inn og ut av i ni år fram til Hansken ble oppløst i år 15 e.S. Da Ervan fikk høre om planene om å kjøpe Knyttneven leir, tok han sjansen og satset på å bli med på laget. Siden har han tjent som løytnant i Neven kompani.

Spiller og opptredener

Ervan er spilt av Martin Bull-Gundersenfjerde Arans hus.