Forskjell mellom versjoner av «Ervan Svarte»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: ==Presentasjon== Ervan Svarte er løytnant i Neven kompani. I år 17 e.S reiste han sammen med Karon Ulvesæter og Gorian sydover til Malderia for å opprette e...)
 
(Kategori)
Linje 3: Linje 3:
  
 
===Bakgrunnshistorie===
 
===Bakgrunnshistorie===
Ervan startet sin karriere som sersjant i det [[malderias_kavaleri|malderiske kavaleriet]] noen få år etter [[riften]]. Han var stasjonert på grensen mot Kiltan. Ervan ble raskt kjent for å være effektiv men hensynsløs når det kom til å løse konflikter, og fikk ganske fortjent tilnavnet Blodørn etter sin favoritt-henrettelsesmetode. Han og skjoldet hans var og kjent for å være kroniske plyndrere som stort sett ikke brød seg om hvem de plyndret.
+
Ervan startet sin karriere som sersjant i det [[malderias_kavaleri|malderiske kavaleriet]] noen få år etter [[riften]]. Han var stasjonert på grensen mot [[Kiltan]]. Ervan ble raskt kjent for å være effektiv men hensynsløs når det kom til å løse konflikter, og fikk ganske fortjent tilnavnet Blodørn etter sin favoritt-henrettelsesmetode. Han og skjoldet hans var og kjent for å være kroniske plyndrere som stort sett ikke brød seg om hvem de plyndret.
  
Etter å ha forlatt hæren (på en aldri så liten oppfordring), leide Ervan seg ut til [[Hansken]]. Den var han inn og ut av i ni år fram til Hansken ble oppløst i år [[Tidslinje#15_e.S|15 e.S]]. Da Ervan fikk høre om planene om å kjøpe [[Knyttneven]] leir, tok han sjansen og satset på å bli med på laget. Siden har han tjent som løytnant i Neven kompani.
+
Etter å ha forlatt hæren (på en aldri så liten oppfordring) leide Ervan seg ut til [[Hansken]]. Den var han inn og ut av i ni år fram til Hansken ble oppløst i år [[Tidslinje#15_e.S|15 e.S]]. Da Ervan fikk høre om planene om å kjøpe [[Knyttneven]] leir, tok han sjansen og satset på å bli med på laget. Siden har han tjent som løytnant i Neven kompani.
  
 
===Spiller og opptredener===
 
===Spiller og opptredener===
Ervan er spilt av [[Bruker: Martin|Martin Bull-Gundersen]] på [[arans hus (2008)|fjerde Arans hus]].
+
Ervan er spilt av [[Bruker: Martin|Martin Bull-Gundersen]] på [[Arans hus (2008)|fjerde Arans hus]].
 +
 
 +
[[Kategori:Personer]]

Revisjonen fra 30. jun. 2008 kl. 14:40

Presentasjon

Ervan Svarte er løytnant i Neven kompani. I år 17 e.S reiste han sammen med Karon Ulvesæter og Gorian sydover til Malderia for å opprette et rekrutteringskontor for hansken i Chavra.

Bakgrunnshistorie

Ervan startet sin karriere som sersjant i det malderiske kavaleriet noen få år etter riften. Han var stasjonert på grensen mot Kiltan. Ervan ble raskt kjent for å være effektiv men hensynsløs når det kom til å løse konflikter, og fikk ganske fortjent tilnavnet Blodørn etter sin favoritt-henrettelsesmetode. Han og skjoldet hans var og kjent for å være kroniske plyndrere som stort sett ikke brød seg om hvem de plyndret.

Etter å ha forlatt hæren (på en aldri så liten oppfordring) leide Ervan seg ut til Hansken. Den var han inn og ut av i ni år fram til Hansken ble oppløst i år 15 e.S. Da Ervan fikk høre om planene om å kjøpe Knyttneven leir, tok han sjansen og satset på å bli med på laget. Siden har han tjent som løytnant i Neven kompani.

Spiller og opptredener

Ervan er spilt av Martin Bull-Gundersenfjerde Arans hus.