Drugi Tistelmark

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 19. okt. 2009 kl. 21:31 av VeiskilleBot (diskusjon | bidrag) (robot: automatisk teksterstatning: (- Tåka + Tåka ))
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Drugi Tistelmark

Presentasjon

Drugi er en Malderisk soldat med maksimal uflaks. Drugi har i mange år unngått å avtjene verneplikten sin fordi han har hatt forsørgeransvar for sin mor (enke) og ti år yngre bror, Miron. For tre år siden giftet moren seg på nytt, og for to år siden ble Miron innkalt til å avtjene sin verneplikt i felttoget mot Lothbard. Da gikk det ikke lang tid før Drugi også ble innkalt til førsegangstjeneste i en alder av 33. Han var noen hakk mindre heldig enn Miron, og ble sendt til Tåkefronten med første transport. Det var mildt sagt en brå overgang fra mating av høns og dyrking av jord. Han gjorde litt tid på Östveggen, men har spendert mesteparten av sin tid, over ett år, på Vestveggen.Nå har han ett halvt år igjen av sin tjenestetid, men han regner ikke med å overleve denne tid.

Spiller og opptreden

Drugi spiltes av Anders OhlsonPerm på Hølet. Drugi er vanligtvis en hyggelig fyr som liker å spille femkort, drikke öl og by på kjött. Men han kann fort snu og bli voldelig. Det er ikke mye som trengs for å forvandle ham til en gal mann. Hans Malderiske patriotism har blevet enna mere sterk under de siste to åra. Man kan si att han har blevet fanatisk.Han er og veldig beskyttende mot sin bror; Miron. Hvis man truer Miron eller tråkker det minste lille på Den Malderiske Idé er det veldig stor risiko att Drugi kommer farende med never og/eller öks. Drugi er nok ett eksempel på hva Tåka kan gjöre med folk. På kort tid.