Dragesangen

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 19. jul. 2015 kl. 01:35 av Frank (diskusjon | bidrag) (Ny side: Do Virgins Taste Better En drage har kommet til byen i dag. Vi har bedt'n å reise,men han vil ikke dra Han har snakket med dronningen og saken er klar; Ingen hus han brenner ellersk...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Do Virgins Taste Better

En drage har kommet til byen i dag. Vi har bedt'n å reise,men han vil ikke dra

Han har snakket med dronningen  og saken er klar;

Ingen hus han brenner ellerskatter han tar!

Men det er en hake vi ikke fordrar, To ganger i året, En jomfru han tar Vel, vi har intet valg, en møy skal han få. Men vi undrer oss, og tenker litt på:

Smaker jomfruer bedre enn de som er ei, Er de saltere søtere og mindre sei, Nytes de sakte eller gulpes de ned i en fei.

Vi ønsker å bli kvitt deg, Og mange har prøvd. De tapre som turte, de har alle dødd! Vi vil at en ridder kommer til vår by, Gidder ikke å vente til du er for feit til å fly.

Du har en god smak for kvinner selvsagt, De er alltid pene og velloppdratt, Men vi synes din høyklasses matkultur er drøy, For din favoritt forett er grillet møy

Nå har vi lløsningen,og den virker så bra, Siden jomfruer er det eneste du ska'ha! Aldri mer skal det være færre kvinner enn menn, Vi knuller til det ikke er noen jomfruer igjen!

KEY C

verse/chorus: C F C G C