Diskusjon:Veiskille

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 18. nov. 2009 kl. 17:23 av Kristian (diskusjon | bidrag) (Tittel for å skille spørsmålene)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Ulymar

Under Ulymar står det "Ulymarene setter sannhet og ære høyere enn alt annet, og i gammel tid tilba de Sannhetens gudinne. I disse dager er religionen mer et levesett, fordi de også er smertelig klar over at der det finnes Sannhet er ikke Løgnen langt unna og tilbedelse av feil gud er ikke noe de vil risikere." Men etter bygging av tempelet i Eolan er vel ikke det strengt tatt korrekt lenger?

Ingrid 12. des 2006 kl. 16:20 (CET)


Det er hvertfall en endring på gang, men den er ikke helt gjennomført enda. Det er uansett et poeng å påpeke dette, så jeg legger til en setning nå.
--Kristian 13. des 2006 kl. 18:01 (CET)

Spørsmål fra en utenforstående

Dette høres rart ut, forstår ikke om dette er riktig. Er dette bare tull. Det står om "når verden ble ryddet for magi". Og som første overskrift ser du: Dette MÅ du vite om veiskille. Dette er ikke noe vanlig leksikonsamling akkurat. Det er som å skrive: Dette vet du ikke om veiskille. Du har nedsatt intelligens..

Dette er selvfølgelig helt idiotisk. Noe slikt kunne du ha skrevet på Ikkepedia. Hvis dere vil kan jeg kopiere den dit. Nord-Statland 12. okt 2009 kl. 19:50 (CEST)


Ja, det høyrest sikkert rart ut, men det er ikkje tull. Det vil sei, det er den typen tull vi normalt klassifiserer som fantasi og dikting. Veiskille er ei rollespelsetting, og alt på denne wikien har med den settinga å gjera. Du har heilt rett i at det ikkje er noko vanleg leksikonsamling, så derfor prøver vi heller ikkje å skriva ting på leksikonmåten. Korleis de skriv ting på ikkjepedia skal eg ikkje leggja meg opp i, men det er nok ingen grunn til å spre ting herifrå til dit.
--Asbjørn 12. okt 2009 kl. 23:07 (CEST)