Forskjell mellom versjoner av «Diskusjon:Neven (landet)»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Jeg driver og jobber litt med Neven. Har prøvd å sy sammen en historie, jeg ville satt veldig pris på tilbakemeldinger fra folk som kan mer om malderiske felttog enn meg på om det jeg h...)
 
m
 
Linje 1: Linje 1:
Jeg driver og jobber litt med Neven. Har prøvd å sy sammen en historie, jeg ville satt veldig pris på tilbakemeldinger fra folk som kan mer om malderiske felttog enn meg på om det jeg har skrevet kan stemme. Når det gjelderhistoriske hendelser har jeg nærmest utelukkende måttet basere meg på wikien, og det er ikke alltid den er så utfyllende som man skulle ønske. Er det noe som virker riv ruskende galt, så er det flott om folk sier ifra.
+
Jeg driver og jobber litt med Neven. Har prøvd å sy sammen en historie, jeg ville satt veldig pris på tilbakemeldinger fra folk som kan mer om malderiske felttog enn meg på om det jeg har skrevet kan stemme. Når det gjelder historiske hendelser har jeg nærmest utelukkende måttet basere meg på wikien, og det er ikke alltid den er så utfyllende som man skulle ønske. Er det noe som virker riv ruskende galt, så er det flott om folk sier ifra.
 
--[[Bruker:Martin|Martin]] 10. okt 2009 kl. 01:13 (CEST)
 
--[[Bruker:Martin|Martin]] 10. okt 2009 kl. 01:13 (CEST)

Nåværende revisjon fra 10. okt. 2009 kl. 00:14

Jeg driver og jobber litt med Neven. Har prøvd å sy sammen en historie, jeg ville satt veldig pris på tilbakemeldinger fra folk som kan mer om malderiske felttog enn meg på om det jeg har skrevet kan stemme. Når det gjelder historiske hendelser har jeg nærmest utelukkende måttet basere meg på wikien, og det er ikke alltid den er så utfyllende som man skulle ønske. Er det noe som virker riv ruskende galt, så er det flott om folk sier ifra. --Martin 10. okt 2009 kl. 01:13 (CEST)