Diskusjon:Det Trancadiske Gartnersamfunn

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 27. sep. 2006 kl. 10:30 av Kristian (diskusjon | bidrag)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

(Diskusjonen er flyttet hit fra den gamle diskusjonssiden til "Gartnerlosjen"-siden. -Kristian)

Kan vi vera litt lure og spara oss sjølv for eit lass med meta- og off-tanker her? Gartnerlosjen? Er dei mange, eller er det Bare Egil?

Kva med det Kongelige Selskap for Hagelære eller noko i den duren?

--Asbjørn 4. sep 2006 kl.11:33 (CEST)

Klart, Gartnerlosjen er bare et navn, et kjælenavn på mange måter. Poenget er ihvertfall at GL er forgjengeren til en organisasjon gartnere i Kiltan som har reell makt basert på deres tidligere virke som Yellahprodusenter ... noe jeg synes var en god ide. Men navn på denne gruppa trenges, det er jeg enig i.


Rocka. Jeg liker idèer om makt i rare former. Jeg har en idè om å bruke en forening kalt Hageselskapet (e.l.) som en viktig og innflytelsesrik forening i Malderia.
Men jeg er enig med Asbjørn, både foreningen og artikkelen burde hete noe annet. Gartnerlosjen blir metahumor fortere enn du klarer å si Hurra Torpedo.
For de uinnvidde, Gartnerlosjen er et band. Sort of.
Hva med "Det Kongelige Selskap til fremme for hortikulturen", bare kalt "Selskapet", eller "det gode selskap"?

Det synes jeg du skulle gjøre Espen. La oss si at det kom opp to Gartnergrupper samtidig, som er akkurat like lite enige om ting som Malderia og Kiltan er ... som sender sinnsyke drapsmenn over grensene for ikke å drepe, men kanskje gjøre livet surt for en gitt supergartner ...plante noe ugrass eller noe sånt ... detta kan jo bli kult!

arf - dlr